bois dore, bağımlılık yaptı.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Ben baya beğendim. Herkesin ilgisini çekmeyebilir ama şöyle özetleyeyim, seyretilmiş Serge tarzının (belli bir kokusuna benzetmek gerekirse tatlılığı ciddi oranda azaltılmış Arabie denebilir) üzerine civet boca ediyoruz, Camel oluyor Altuğ hocam
Serge ekolü gibi fazla tematik değil, günlük kullanıma çok daha uygun buldum.
-
Birkaç gündür dönüşümlü olarak Lou Lou ve Ange ou Demon kullanıyorum.Bana göre ikisi de müthiş çekici kokular.
- 9 beğenme
Yorum
-
Üniversitedeyken Lou lou'yu bir arkadaşım almıştı ve o gün ben de kullandım. İlk sıktığımda çok ağır bu koku ya dediğimi hatırlıyorum. Ancak gece yatarken öyle muhteşem bir koku geldi ki burnuma. O an kafama kazınmış mesela. Öğrenciyim öyle param da olmadığı için alamamıştım. Para kazanmaya başlayınca araya başka kokular girdi. Geçen sene aklıma düşünce gidip aldım. O aklımda kalan muhteşemliği bulduğumu söyleyemem ama yine de beğendim. Ancak ilk açılıştaki oyun hamuru kokusunu her zaman kaldıramıyorum. Aynı notayı Kenzo Amour'da da hissediyorum. Bazen çok hoşuma gidiyor bazense burnumu tırmalıyor. Dip notaları ise gerçekten güzel. Yalnız zamanında atom bombası ayarında parfümler yapılıyormuş gerçekten.
-
BUGÜN TT -LAUDANO NERO KULLANDIM Ben mi onu kullanıyorum o mu beni kullanıyor bilmiyorum
Bu kokuyu sıktığınız zaman koku size ,kokunun gerektirdiği gibi giyinmenizi o ne istiyorsa onu yapmanızı emrediyor sanki çok ama çok saçma ama himayesi altına alıyor sizi.
Beni böyle etkileyen 3 parfümden biri 3 şişe var bir şişe daha alsam mı diye zorluyorum reformüle olur korkusuyla..
- 7 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View PostBUGÜN TT -LAUDANO NERO KULLANDIM Ben mi onu kullanıyorum o mu beni kullanıyor bilmiyorum
Bu kokuyu sıktığınız zaman koku size ,kokunun gerektirdiği gibi giyinmenizi o ne istiyorsa onu yapmanızı emrediyor sanki çok ama çok saçma ama himayesi altına alıyor sizi.
Beni böyle etkileyen 3 parfümden biri 3 şişe var bir şişe daha alsam mı diye zorluyorum reformüle olur korkusuyla..
- 1 Beğen
Yorum
-
Serge Lutens Un Bois Vanille
Vanilyanın en güzel hallerinden biri..
Arılar, böcekler de pek seviyor yalnız )
- 7 beğenme
Yorum
-
chanel coromandel edt, Haftalardır parfüm kullanmıyordum,bu kış ilk kez coromandel edt kullandım.Çok seviyorum bu kokuyu ama genel beğeniye çok uzak olduğu için ofiste kullanamıyorum.sıktıktan bir kaç saat sonra koku oturuyor. o dip notolardaki beyaz çikolata ve vanilya uyumu beni benden alıyor.İlk sıktığım zamanlarda gelen asitli acı paçuli biraz rahatsız edici.
- 7 beğenme
Yorum
Yorum