Kilian Liaisons Dangereuses
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Orjinal yazı sahibi: matraiDün akşam cantona8 ile splite açtığı parfümlerden muhabbet ederken daha önceki yapmış olduğu indie splitindeki kokulardan filan muhabbet açıldı. Elimde halen o splitteki bütün parfümlerden olduğunu söyledim sonra laf dönüp dolaşıp Soivohle Underwold a geldi çok performanslı bir koku olduğundan ve Dark Side a benzediğinden filan bahsettik. O anda parfümü aklımda tazelemek için 1 fıs koluma yaptım ve üstümde de henüz yarım saat kadar önce sıkmış olduğum Karagöz vardı. O 1 fıs karagöz gibi performanslı kokuyu nasıl sindirdi ben halen daha şoklardayım bütün gece burnuma burnuma vurdu o tek fıs. Sabah geldim ofise kaldığım yerden devam edişyorum bu sefer kokusuz ve arınmış tene 2 fıs ortalık bildiğiniz yıkılıyor bu saat oldu henüz hiç bir şekilde geri adım atmadı. Bu nasıl bir performanstır ben böyle birşey görmedim. Kokusu zaten tam benlik, hafif kirli, isli ve animalik bir vetiver parfümü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostDün akşam cantona8 ile splite açtığı parfümlerden muhabbet ederken daha önceki yapmış olduğu indie splitindeki kokulardan filan muhabbet açıldı. Elimde halen o splitteki bütün parfümlerden olduğunu söyledim sonra laf dönüp dolaşıp Soivohle Underwold a geldi çok performanslı bir koku olduğundan ve Dark Side a benzediğinden filan bahsettik. O anda parfümü aklımda tazelemek için 1 fıs koluma yaptım ve üstümde de henüz yarım saat kadar önce sıkmış olduğum Karagöz vardı. O 1 fıs karagöz gibi performanslı kokuyu nasıl sindirdi ben halen daha şoklardayım bütün gece burnuma burnuma vurdu o tek fıs. Sabah geldim ofise kaldığım yerden devam edişyorum bu sefer kokusuz ve arınmış tene 2 fıs ortalık bildiğiniz yıkılıyor bu saat oldu henüz hiç bir şekilde geri adım atmadı. Bu nasıl bir performanstır ben böyle birşey görmedim. Kokusu zaten tam benlik, hafif kirli, isli ve animalik bir vetiver parfümü.
Yorum
-
Dior Eau noire- Fragrantica' da bir yorumcu kekik suyuna lavanta kolanyası karıştırılmış olarak düşünün demiş. Bana da mantıklı geldı,ama o bu karışımı beğenmemiş bense beğendim. Meditatif etkili bir parfüm sanki. Hele çok çok az lavanta yağıyla desteklenince bu etki daha da yoğunlaşıyor.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum