Orjinal yazı sahibi: matrai
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: alfie View PostBandit, ne zaman kullansam, Mete abinin daha önceki yorumu aklıma gelir.
Yağmurlu günü Robert Piguet - Bandit ile geçirdim. Bana (her kullandığımda) hissettirdikleri: Oldukça uzamış yeşil otlarla, çürüyüp toprağa karışmış dal parçaları ve her yanı saran yabani bitkilerle dolu bakımsız kalmış bir bahçeden geçilerek girilen, duvarları rutubetli köhne bir taş ev. İçerisinin havasızlığı bir an insanın nefesini kesiyor. Aniden bir kedi dışarı fırlıyor. Derinden gelen kokuya bakılırsa, uzun zamandır evi sadece kediler kullanıyor. Bir duvarı boydan boya kaplayan raflar tozlu kitaplarla dolu. Pencere önlerindeki yosun tutmuş toprak saksılarda çoktan solup kurumuş ve acımtırak kokan çiçek kalıntıları var. Tozdan rengi anlaşılamayan koyu deri koltuklardan birinin üzerinde çokça giyilmiş eski bir deri ceket duruyor. Kapıları, pencereleri açtıktan sonra yavaş yavaş içeri dolan temiz havayla beraber ot ve toprak kokusu biraz nefes aldırıyor ama sanki evin her yerine sinmiş o kendine özgü koku havada asılı kalmaya devam ediyor. 9 Mayıs 2015
- 3 beğenme
Yorum
-
Denemem için gonderilen ürünlerden biri yine moon dust. Saf toprak kokusu benzetmesi yakisik alacaktır. Aklımda kaldıgı kadariyla benzeyen bir parfüm soylemem gerekirse bu vettiveru kolonyası olacaktır cdg nin. Kok vetiver ve çamur esintilerinden oluşan bu parfümü begenecek insan grubu biraz daha tecrubeli olanlardır sanıyorum. Sonları çok şık bana kalırsa, çorak bir arazide kalmış üç beş yeşil agaç goruntusunu getiriyor akla. Yayılım düşük fakat usul usul tende ilerliyor. Kokunun rengi kiremit kırmızısı, koyu kahve arasında gidip geliyor.
- 14 beğenme
Yorum
-
- 5 beğenme
Yorum
Yorum