Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dekant olarak aldigim New York amber ve amg lyric. Milimi 8 9 lira ama koku desen ıslak mendil kalicilik desen limon kolonyasi bile daha kalici yayilim desen ben bile yaklasmama ragmen zor hissediyorum. Bu nis parfumlerin bir cogu sisirme ve ufurukten tayyare bence. Uretim yeri ve yili degistirebilir kokuyu farkli turevlerini deneyince fikrim degisebilir belki.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Amouage Lyric hadi bir derece de Newyork Amber nükleer bomba gücündedir. Hem kalıcılık hem sılaj olarak en başarılı kokulardan biridir.

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Koku profili olarak gülün öne çıktığı bölümler dışında ilgimi pek çekmeyen, amberle falan da pek ilgisi olmayan NY Amber, aslında en güçlü parfümlerden biri ama agresif, saldırgan bir yapısı yok. Yumuşak karakteri nedeniyle bazen insanı yanılgıya düşürebiliyor.

• alfie
      alfie Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Küçük bir talihsizlik sonucu NY Amber şişem %90 üzeri doluyken sırt çantamda kırılmıştı. Daha doğrusu arabamda Bandit şişesi ile çarpmış ve kırılmış, ben de farketmeden sırt çantama atmışım. Farkına varmamla şişe bitmişti. Çantamda o kokunu ne kadar kaldığını hiç bahsetmeyeyim. Çantamın fermuarını her açtığımda yüzüme yumruk atardı
      Son Düzenleme alfie; 21-01-18, 18:56. Tarafından yapıldı.

• Altug hocam belki de kullandigim dekantla ilgilidir. Sizden bir ara alıp tekrar deneyip karsilastirayim.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tabi seve seve yardımcı olurum.

• Jovoy Incident Diplomatique. Diyeceğim şudur ki Jovoy vetiver parfümlerini çok iyi yapıyor. Ben vetiver parfümlerine uzak olan biri olarak beni bir anlamda vetiver parfümlerine aşık etti. Gerek Private Label daki kullanımı gerekse de Incident Diplomatique taki kullanımı gerçekten efsane. Vetiver parfümlerinde ilk sırada olan Private label yerini Incident Diplomatique kaptırdı. Harika bir harman müthiş elegant bir koku. Nasıl desem bilemiyorum ama kafanızda şöyle canlansın Private label kadar güçlü Spice and wood kadar elegant bir koku. Tek kelime BAYILDIM

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
      KARALARIN_CEMAL Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yaa Altuğ hocam bak kanımıza giriyorsun aldırtma bize şişeli Diplomatik, Bürokratik Jovoy u :-))

• F.essence oud
      F.essence oud Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Her ne kadar vetiverden pek haz etmesem de Altuğ hocam yorumundan sonra baya merak ettim

• protectedsugar
      protectedsugar Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Nishane'nin "Sultan Vetiver"le karşılşatırdığında nasıl bir fark var? Daha doğrusu mecbur kalsan hangisini tercih edersin?

• Bond No. 9 - New York Amber

Yorum

• Güneşi görünce terre d'hermes
      estefanyen

Yorum

• Güneşi bende görüyor ve arttırıyorum...
        prada infusion d’iris...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          😊😊

• Nicolai NY Intense

Yorum

• Merhabalar;
          Parfum d’Empire Fougere Bengale hakkında birkaç şey yazayım: Ölmezotu ve civanperçeminin güneşli, sarı ve kuru kumlu havasının, tütün ve paçulinin eski kafa sabunsuluğunun, yeşil samanın nemli, yanan anızların tozlu dumanlı hali ile çemenli anasonlu meyankökünün Ambre Russe’nin kekremsi ve tatlı-sert amberi ile desteklenerek yaratıldığı efsane parfüm.
          Katmanlar arasındaki geçişler, tatlılık, sabunsuluk, dumansılık ve diğer detaylar arasındaki dengenin olgunluğu ve özgünlüğü bakımından tam bir başyapıt. Özellikle ölmezotu gibi çalışılması çok zor olan güçlü ve baskın bir notayı diğer elemanları ezmeden işlenişi ve onlarla uyumlu hale getirilişi takdire şayan.
          Eau Noire, Sables ve 1740 Marquis de SADE ekolünden; dolu, keyifli ve lezzetli bir kompozisyon.

Yorum

• Byodorr
            Byodorr Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Cok guzel tasvir etmissiniz. Tebrikler...

• ali kayhan
            ali kayhan Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Herkezin beğenmeyeceği bir başyapıt..

• Guerlain - Jicky.

Yorum

• Versace Crystal Noire...Versace bu parfümü benim için tasarlamış sanki...Versace ın yüz akı ...

Yorum

• Tf tobacco oud

Yorum

• Trussardi - My Name
                Bu aralar en sevdiklerimden biri..
                https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• aydın10
                  aydın10 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Daha yeni aldım . Tam deneyemedim ama.

• dewnew
                  dewnew Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  aydın10 Aylin Hanım, mutlaka biraz zaman verin derim My Name’e. Ben zamanla daha da çok sevdim.. Benim en sevdiğim huzur parfümlerimden biri..

• Serge Lutens De Profundis

Yorum

• Blessed Baraka

Yorum

• Güne Memo Russuian Leather ile başladım, akşam dönüşümde İtalian Leather ikisi de bir birinden güzel, Memo güzel işler çıkarmış gerçekten de

Yorum

İşleniyor...
                    X