Evet başları biraz sıradışı Şerif hocam. Sevmesi kolay değil. Yarım saat sonra koku değişiyor ve çok zorluğu kalmıyor. Hatta sürekli değişmeye devam ediyor,sıkmıyor. Bence bu yüzden sevenler kolay kolay vazgeçemiyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: caliban View PostEvet başları biraz sıradışı Şerif hocam. Sevmesi kolay değil. Yarım saat sonra koku değişiyor ve çok zorluğu kalmıyor. Hatta sürekli değişmeye devam ediyor,sıkmıyor. Bence bu yüzden sevenler kolay kolay vazgeçemiyor.
Yorum
-
HDP 1740 kullandım.
İlk sıktığınız an inanılmaz sert bir deri, çok acı bergamot, ölmezotu ile başlıyor. 10-15 dakika sonra laden oldukça yoğun şekilde kremsi silhat ile birlikte yayılıma devam ediyor. Kokuya vanilyanın eklenmesi ile tatlılaşma oluyor. 2-3 saat sonra kokudan derinin etkisi azalıyor ve pudramsı bir hissiyat ortaya çıkıyor. Elemi reçinesine yordum ben bu durumu. Başlangıcı gerçekten çevrenizden olumsuz tepkileri iyi topluyor. Sonrası da pek olumlu bir hal almıyor. Ancak karanlık çok çok karanlık bir koku alayım koklayayım çevremdekilere biraz ızdırap vereyim diyorsanız alınabilir. Çok sert bir koku. Tam bir maskülen. 40+ yaş üstü için düşünülebilir.
- 10 beğenme
Yorum
-
Her gün, şu parfümü "sabah-öğle-akşam üstü-akşam-gece-yatarken kullandım" şeklinde sizlerle bir paylaşım yapmadığım için en yakın zamana göre sunum gerçekleştirelim. Kış ayında mıyız yoksa sonbahar-kış karışımı Tom Ford vari private blend mi var? Artık bunun değerlendirmesi herkesin yaşadığı yere göre değişir.
PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!
- 9 beğenme
Yorum
-
-
- 11 beğenme
Yorum
Yorum