Armani Prive - Oud Royal
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
M.Micallef Mon Parfum Cristal ve Kilian Forbidden Games
Mon Parfum Cristal, daha önce de yazdığım gibi Jessica Simpson Fancy’nin köşeli olmayan ve daha rafine hali. Yine de Fancy ile aşırı benzerliğini unutturamadığı için ‘keşke kör almasaydım’ dedirtenlerden.
Kilian’ı çok severim.Yedekleriyle birçok parfümü vardır koleksiyonumda. Kilian Hennessy gelmiş geçmiş en karizmatik ve yakışıklı parfümör.. Ama yakışıklı Kilian, canım Kilian, ‘aykırı olayım/ben kara koyunum/herkes bana baksın’ düşüncesiyle parfümlere zorlama marjinal isim koymakla olsaydı bu işler.. Yasaklı oyunlar deyince; insanın beklentisi, genel zevke hitap etmeyen notalardan örülü bir parfüm yönünde oluyor. Oysa bu parfümün adı; mutluluğu, gençliği, en çok da meyveleri çağrıştırmalıydı. İsmiyle bu kadar uyumsuz bir parfüm daha görmedim, yanlış strateji nedeniyle bu yönde beklentileri karşılayamadığı için genel olarak sivrileşemeyen bir parfüm. Benim çok sevdiğim sıvılardan biri, ama ismiyle müsemma olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
- 11 beğenme
Yorum
-
Teşekkür ederim, gerçekten öyle.Love gibi bundan da tadımlık yollayabilirim dilerseniz.Sevgiler!
-
Love sayenizde deneyip şişeli almıştım 1 sene önce Şebnem hanım çok teşekkürler. Eğer merak ettiğiniz koku olursa yardımcı olmayı isterim http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...-kokular%C4%B1
-
-
Yorum