Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Armani Prive - Oud Royal

Yorum

• Perris Monte Carlo Bois d‘Oud

Sevebileceğim tarzda meyve destekli tatlı bir oud yorumu.

Yorum

• Click image for larger version  Name:	A9812EBA-BD24-4226-9797-1BFB1BB46ABA.jpeg Views:	1 Size:	1.54 MB ID:	59909 M.Micallef Mon Parfum Cristal ve Kilian Forbidden Games

Mon Parfum Cristal, daha önce de yazdığım gibi Jessica Simpson Fancy’nin köşeli olmayan ve daha rafine hali. Yine de Fancy ile aşırı benzerliğini unutturamadığı için ‘keşke kör almasaydım’ dedirtenlerden.

Kilian’ı çok severim.Yedekleriyle birçok parfümü vardır koleksiyonumda. Kilian Hennessy gelmiş geçmiş en karizmatik ve yakışıklı parfümör.. Ama yakışıklı Kilian, canım Kilian, ‘aykırı olayım/ben kara koyunum/herkes bana baksın’ düşüncesiyle parfümlere zorlama marjinal isim koymakla olsaydı bu işler.. Yasaklı oyunlar deyince; insanın beklentisi, genel zevke hitap etmeyen notalardan örülü bir parfüm yönünde oluyor. Oysa bu parfümün adı; mutluluğu, gençliği, en çok da meyveleri çağrıştırmalıydı. İsmiyle bu kadar uyumsuz bir parfüm daha görmedim, yanlış strateji nedeniyle bu yönde beklentileri karşılayamadığı için genel olarak sivrileşemeyen bir parfüm. Benim çok sevdiğim sıvılardan biri, ama ismiyle müsemma olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• dewnew
          dewnew Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Teşekkür ederim, gerçekten öyle.Love gibi bundan da tadımlık yollayabilirim dilerseniz.Sevgiler!

• Drekoo
          Drekoo Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Love sayenizde deneyip şişeli almıştım 1 sene önce Şebnem hanım çok teşekkürler. Eğer merak ettiğiniz koku olursa yardımcı olmayı isterim http://parfumhobisi.com/forum/ana-fo...-kokular%C4%B1

• dewnew
          dewnew Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kız arkadaşınızın koleksiyonu da ne güzelmiş, kendisini de aramızda görmek isteriz.. Çok teşekkür ediyorum, görüşmek üzere! Drekoo

• Adp Leather beyefendi bir deri yorumu. Kullanması oldukça keyifli
        estefanyen

Yorum

• Bugün Ecsentric Molekul 01 üstüne Tiziana Terenzi Casanova. Güzel oldu. Hem performans arttı. Hem de odunsu bir hava kattı iso e super etkisiyle.

Yorum

• Günaydın degerli arkadaşlar
            Carat Golda devam .

Yorum

• Açılış Gucci İntense oud, dönüşümde Guerlain Ambre Eternel, çok Maskül'üm

Yorum

• Nawab of oudh. Deli bir performans var. Oud kullanımına bayıldım.

Yorum

• umit.K
                  umit.K Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Geza'nın merak ettiğim kokularından Şerif hocam bu Nawab.

• serif_aydogar
                  serif_aydogar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Şiddetle tavsiye ederim.

• Bugün kilian sth kullandım bu benim sth’yi son kullanışım bir türlü alışamadım kapalı ortama uygun değil 13 ml yakın dekantını sevdiğim bir abime hediye edicem

Yorum

• Merchant Of Venice Liberty. Çiçeksi notalarla parlaklaştırılmış bir süet safran yorumu.

Yorum

• ssselçuk
                    ssselçuk Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    çiçeksi notalar feminenmi altuğ hocam

• matrai
                    matrai Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Değil ssselçuk hocam.

• ineke chemical bonding...
                  turunçgil, çay, kara üzüm ile güzel bir uyum olmuş...
                  terre nin çay ve kara üzüm eklenmiş hali gibi...
                  söyleyebileceğim;
                  ferah ferah ferah...
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• nasomatto hindu grass

Yorum

• Jo Malone - Pomegranate Noir.

Yorum

• Hava yeterince soğuk olduğundan ''Suma Oriental'' fıslattım bugün. ( Sezon ortası Split'iden kalma).

Yorum

• Tiziana Terenzi Casanova

Yorum

İşleniyor...
                          X