Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Click image for larger version

Name:	C4A1C3B6-ADE6-4D10-B5C2-59E22F2465E6.jpeg
Views:	238
Size:	3.22 MB
ID:	58767 Atkımın iki ucuna birer fıs MFK Baccarat Rouge 540 ve FM Carnal Flower
    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• dior ambre nuit,parfüm gül kokmalı bence.gülün en güzel örneklerinden

Yorum

• Acqua di Parma Oud
        estefanyen

Yorum

• CN Homme

Yorum

• Ursa kapalı soğuk havada süper oldu

Yorum

• Van Cleef Arpels Ambre Imperıal.Ayarında tatlılık,narin kehribar,sonlarındaki vanilya ve odunsuların harika uyumu.

Yorum

• Jovoy Private Label. Koyu kıvamlı vetiverler arasında Vetiverus ile zirveye oynayan bir güzellik.

Yorum

• Kenzo Power. Naif yapısına bayılıyorum.

Yorum

• Naxos baby.

Yorum

• CDG Wonderwood. Marangozhane talaşına benzettiğim koku. Piyasada çok fazla benzeri olmayan yine kendine has tarzıyla bir CDG parfümü. Ensevdiğim notalardan olan sedir ve sandal ağacı başrolde. İlk giriş dışında koku çok fazla değişim göstermiyor. Kalıcılık iyi farkedilirlik olarak tene yakın kaldı biraz. Bu kokuda da üretim ve batch farklılıklarından bahsedilyor.

Yorum

• protectedsugar
                        protectedsugar Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        CdG'nin Wonderwood'u "Javanol" bombasıdır.

• Drekoo
                        Drekoo Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        ilk başta sert olarak çarpan koku javanol mu acep? saf olarak koklamadığım için ayırt edemedim. Molecule 04 te o kokunun özü kullanılmış. benziyor mu acaba wonderwooda?

• protectedsugar
                        protectedsugar Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Ben çıkan 04'lerin ikisini de denedim sulandırılmış "Wonderwood"...hatta molekül 04'te ben bir saat hiçbir şey koklayamdım..ondan sonra başlayan hâli dediğim gibi zayıf bir Wonderwood.

• Dior Homme Parfum. Nedense etrafımda en çok bu koku beğeniliyor

Yorum

• Frozenwings
                        Frozenwings Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Ben de sivri bir koku olduğunu düşünüyorum, fakat ilginç bir şekilde beğeniliyor.

• aventusun etkisi hala devam ederken dayanamayıp sensualle orchid fıslattım...cennet kokusu bu olsa gerek...
                      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Dior - Féve Délicieuse..Çikolata artı kavrulmuş ceviz...gurmelik de var bitterlik de..ben aslında biraz daha "şekerli-tatlı" olmasını beklerdim..bir de beni SL'nin "Chergui"sine hatırlatmasına şok oldum. Hangisini tekrar alırım derseniz Féve Délicieuse derim.

Yorum

• Merhabalar;
                          Yine iki günlük bir periyot ve konuğum D.S. & Durga Cowboy Grass.
                          Keskin turunçgiller ve dolgun Galbanum ile oldukça yeşil, aromatik ve doğal bir başlangıç yapıyor. Ilk 10-15dk. dönem dönem klasik kolonyalara göz kırpan kimliği, yeşil coumarin, kaliteli bir amber ve bir parça da deri ile ciddileşip koyulaşmaya başlıyor. Aromatik turunçları ve otları bünyesine katıp eriten bu geçişte de uyum ve yüksek kalite söz konusu. Son değişimde de kahramanımız ortaya çıkıyor ve çok uzunca bir süre sahneyi domine ediyor: Tuzlu, topraklı, dumanlı ve en yüksek kalitede müthiş bir kök vetiver.
                          Normal şartlarda bu şekilde citrus, yeşil ot vb. detaylar barındıran Kabe samanı parfümleri yazlık işlerdir ancak Cowboy Grass, yukarıda bahsettiğim deri ve tonka barındıran amber geçişi ve kök samanı ile dört mevsim kullanılabilecek çok kaliteli bir referans vetiver kompozisyonu. Yine karakterine göre gücü kuvveti oldukça iddialı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Drekoo View Post
                            CDG Wonderwood. Marangozhane talaşına benzettiğim koku. Piyasada çok fazla benzeri olmayan yine kendine has tarzıyla bir CDG parfümü. Ensevdiğim notalardan olan sedir ve sandal ağacı başrolde. İlk giriş dışında koku çok fazla değişim göstermiyor. Kalıcılık iyi farkedilirlik olarak tene yakın kaldı biraz. Bu kokuda da üretim ve batch farklılıklarından bahsedilyor.
                            Hem Javanol hem de Pashminol aslında birbirine benzeyen sedir ağacı kokularmış...ama Javanol "Wonderwood"da yüksek dozajdaymış..onun için kokulan aslında Javanol.

Click image for larger version

Name:	javanol.PNG
Views:	301
Size:	560.8 KB
ID:	58814
                            Ekli Dosyalar

Yorum

İşleniyor...
                            X