Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
-
CDG Wonderwood. Marangozhane talaşına benzettiğim koku. Piyasada çok fazla benzeri olmayan yine kendine has tarzıyla bir CDG parfümü. Ensevdiğim notalardan olan sedir ve sandal ağacı başrolde. İlk giriş dışında koku çok fazla değişim göstermiyor. Kalıcılık iyi farkedilirlik olarak tene yakın kaldı biraz. Bu kokuda da üretim ve batch farklılıklarından bahsedilyor.
- 9 beğenme
Yorum
-
Merhabalar;
Yine iki günlük bir periyot ve konuğum D.S. & Durga Cowboy Grass.
Keskin turunçgiller ve dolgun Galbanum ile oldukça yeşil, aromatik ve doğal bir başlangıç yapıyor. Ilk 10-15dk. dönem dönem klasik kolonyalara göz kırpan kimliği, yeşil coumarin, kaliteli bir amber ve bir parça da deri ile ciddileşip koyulaşmaya başlıyor. Aromatik turunçları ve otları bünyesine katıp eriten bu geçişte de uyum ve yüksek kalite söz konusu. Son değişimde de kahramanımız ortaya çıkıyor ve çok uzunca bir süre sahneyi domine ediyor: Tuzlu, topraklı, dumanlı ve en yüksek kalitede müthiş bir kök vetiver.
Normal şartlarda bu şekilde citrus, yeşil ot vb. detaylar barındıran Kabe samanı parfümleri yazlık işlerdir ancak Cowboy Grass, yukarıda bahsettiğim deri ve tonka barındıran amber geçişi ve kök samanı ile dört mevsim kullanılabilecek çok kaliteli bir referans vetiver kompozisyonu. Yine karakterine göre gücü kuvveti oldukça iddialı.
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Drekoo View PostCDG Wonderwood. Marangozhane talaşına benzettiğim koku. Piyasada çok fazla benzeri olmayan yine kendine has tarzıyla bir CDG parfümü. Ensevdiğim notalardan olan sedir ve sandal ağacı başrolde. İlk giriş dışında koku çok fazla değişim göstermiyor. Kalıcılık iyi farkedilirlik olarak tene yakın kaldı biraz. Bu kokuda da üretim ve batch farklılıklarından bahsedilyor.
- 7 beğenme
Yorum
Yorum