LIDG. Bu kısaltmayı seviyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Sabah evden çıkarken takım elbisenin sol kısmına MFK Baccarrat rouge, İkindide çıkarken sağ tarafa MFK Satin mood, İşyerinde ceketi çıkarınca MFK Velvet mood. Soğuk hava ya kavuşunca sevinçten ne yapacağımı şaşırdım ve bu fırsatı degerledirip bütün ud çeşitlerini kullanıyorum 😋
Baccarat ta ud yok ama beymen de ilk koluma sıkan bayan dan adını sormayı unutunca 3 ay mağaza mağaza dolaştıran bir parfüm
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Kosovic; 20-12-17, 16:58. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kosovic View PostSabah evden çıkarken takım elbisenin sol kısmına MFK Baccarrat rouge, İkindide çıkarken sağ tarafa MFK Satin mood, İşyerinde ceketi çıkarınca MFK Velvet mood. Soğuk hava ya kavuşunca sevinçten ne yapacağımı şaşırdım ve bu fırsatı degerledirip bütün ud çeşitlerini kullanıyorum 😋
Baccarat ta ud yok ama beymen de ilk koluma sıkan bayan dan adını sormayı unutunca 3 ay mağaza mağaza dolaştıran bir parfüm
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsanın ruhu kokularıdır...
- 6 beğenme
Yorum
-
Decantlara başında bocalarken bir iki ml kalan Micallef emir gözüme ilişti.. Bir fıss sol el üzerine attım, çekildim,... Bir dakika ya yoğun oud ve ve gül suyu vari bir açılışla perdeyi araladı.işte dedim hacı misi nin saf ve orjinal hali bu olsa gerek.. Hatta keşke olsa dedim. bu satırları yazarken sanırım 20 dakika oldu.. Koku hacı abi kokusundan çıktı oud naranciye ve baharatlar la okadar yumuşadı ki;elim burnumda kaldım desem yeri. İlk on dakika ile çok fark var. Koku gerçekten çok klas ve daha sporumsu bir hal aldı.. Yazdım bir kenara
- 7 beğenme
Yorum
Yorum