Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bugün de Reflection

Yorum

Dior Homme Parfum. Geçtiğim yerde iz bırakan bir koku

Yorum

Xerjoff Cruz del Sur I ... Açılışından itibaren ilginç bir parfümle karşı karşıya olduğumu çok iyi anladım daha önceki hiç bir parfüme benzemeyen bir yanı var.Açılışı asidik bir bergamot ve meyvelerle doldurulmuş bir bardak rom.orta notalarda yanık plastik hissi oluşturan tütsü ve deri, son derece keskin olan kunduz yağı ve kimyon birleşimi parfümü klasik xerjoff parfümlerinden çok farklı bir yere taşıyor. Baharat kullanımı oldukça yüksek bir parfüm. Sanki roja dove parfümü gibi bir hissiyat oluşturdu bende. Parfümün açılışı ve orta notaları keskin ve asidik bir tarzda. Dip notalarında mür ve amber tatlı bir kapanış yaptı. Fiyatı oldukça yüksek. Ama aykırı tarzda parfüm severlerin mutlaka denemesi gereken bir tasarım olmuş. Klasik birbirine benzeyen oud ve amber yorumlarından oldukça farklı bir düzeyde ve xerjofftan beklenmeyecek derecede bir parfüm. Harman kalitesi çok yüksek. Kalıcılık ve farkedilirlik maximum

Yorum

Gece Dior Homme ile daha güzel...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Profumum Roma - Ambra Aurea
            Koleksiyonumdaki beklentilerimi karsilayan en iyi amber yorumu.

Yorum

Kont draco...
              turunçgil, şeftali ,armut çiçek misk sillage kalıcılık hepsi var merette...

Yorum

Dior homme vintage

Yorum

Bu gün biraz farklı olsun dedim ve Initio Addective Vibration kullandım, Hoş ve tatlı bir parfüm kendisi. İçeriği Elma çiçeği, Portakal çiçeği. Orkide, Misk ve Bal. Nota piramidi tek olduğu için hepsini aynı anda hissedebiliyorsunuz. Kalıcılık mükemmel takım elbise de bir kaç gün çıkmıyor. Eğer kullanırsanız kıyafetinizi değiştirene kadar başka bir parfüme geçmeyin derim yoksa baya karışıyor

Yorum

Tauerville İncense Flash

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
                      Bu gün biraz farklı olsun dedim ve Initio Addective Vibration kullandım, Hoş ve tatlı bir parfüm kendisi. İçeriği Elma çiçeği, Portakal çiçeği. Orkide, Misk ve Bal. Nota piramidi tek olduğu için hepsini aynı anda hissedebiliyorsunuz. Kalıcılık mükemmel takım elbise de bir kaç gün çıkmıyor. Eğer kullanırsanız kıyafetinizi değiştirene kadar başka bir parfüme geçmeyin derim yoksa baya karışıyor
                      benimde en beğendiğim kokulardan biridir...en kısa sürede şişeli alınması gereken bir koku...güzel seçim...

Yorum

chanel sycmore; vetiver patlaması,encre noir ile benzetildiği kadar var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Herod
                          Kont draco...
                          turunçgil, şeftali ,armut çiçek misk sillage kalıcılık hepsi var merette...
                          Hocam terenzi nin en beğendiğim parfümlerinden birinci sıradaki parfümü gerçekten etkileyici. İyi günlerde kullanın

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
                            Hocam terenzi nin en beğendiğim parfümlerinden birinci sıradaki parfümü gerçekten etkileyici. İyi günlerde kullanın

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            draco kirke casanova maremma gumin bunlar iyilerden...ama çok fazla parfüm çıkarıyor pazarcı gibi birde fazla pahalı niyeyse...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zulkarneyn View Post
                              chanel sycmore; vetiver patlaması,encre noir ile benzetildiği kadar var.
                              sevemedim gitti yemyeşil koku git dışında yeşil koku sevmiyorum...zeytinyağsız sirkesiz limonsuz salataya benzetiyorum o tarz kokuları...

Yorum

Ofisteki çekmecemden sürpriz bir şekilde karşıma çıkan aylar öncesinden saklanmış bir sample..

MDCI La Belle Helene.. Cok beğendim! Meyvelerle çiçeklerin müthiş harmanlandığı (ne meyve baskın ne de çiçekler) iris, ıhlamur ve sandalağacının müthiş bir zenginlik kattığı, alt yapısı da oldukça sağlam / odunsu reçineli bir koku.

Genel havası (benzerlik değil kastettiğim) Good Girl Gone Bad tarzında.. Genç, dinamik, kompleks ve iyi harmanlanmış notalar ve başarılı bir feminen parfüm..
                                İyi ki çıkıverdi çekmeceden :-)

Yorum

İşleniyor...
                                X