Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

draco kirke casanova maremma gumin bunlar iyilerden...ama çok fazla parfüm çıkarıyor pazarcı gibi birde fazla pahalı niyeyse...
    İlk üç sırada ki birde Dubhe Assoluto kesinlikle benimde en beğendiğim ve şişeli almak istediğim parfümler. Bunlar dışında terenzinin başka hiç bir parfümü için bir şey diyemicem.

Yorum

Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge
      80'li yıllarda Paris'te bir kadının çantasını açıp koklasanız böyle bir koku olurdu muhtemelen.

Yorum

• promesta
        promesta Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        iris effect

• Minty
        Minty Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bayılırım bu kokuya :-) Alıp götürür Paris'e, Pigalle'e, gecenin karanlığına, karanlığın içindeki cümbüşe, günaha, eğlenceye....

Güneşli Ankara sabahında ineke derring do yağmur gibi kokuyor ama bi yapaylik var sevemedim

Yorum

Sabah Franck Boclet Cocain, Dönüşümde İtalian Leather

Yorum

Ormonde Jayne Nawab Of Oudh

Yorum

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
            Profumum Roma - Ambra Aurea
            Koleksiyonumdaki beklentilerimi karsilayan en iyi amber yorumu.
            birde sizden dinlesek olurmu pek bir yorum bulamadım açıkçası amber seviyorum özellikle ambre russe yi...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murrjm
              Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge
              80'li yıllarda Paris'te bir kadının çantasını açıp koklasanız böyle bir koku olurdu muhtemelen.
              Çok etkileyici bir benzetme

Yorum

Initio - addictive vibration.

Bal ve misk olmasına rağmen bende Kilian Back to Black kadar rahatsızlık yaratmayan bir kompozisyon. Genele hitap eden katlanılabilir bir hayvansallık. Kalıcılık ve yayılım muazzam. İki kelimeyle özet geçecek olursak kışkırtıcı, romantik...

Yorum

Creed - Royal Oud. Çok beğendiğim bir yorum. Hafif tatlı ve farklı bir öd yorumu. O yeşil havası da apayrı bir tat katıyor. Tam bir takım elbise kokusu. Kesinlikle bayıldım.

Yorum

Bois 1920 Dolce Di Giorno

Yorum

Robert Piquet Visa
                      estefanyen

Yorum

draco ile devam herhalde bütün gün başka birşey sıkmam...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Petroleum- Histoires de Parfum. Bir yakınımdan 'bu ne be ' tadında bir yorum aldım. Ek olarak ne kadar çok değişik parfüm kullanıyorsun diye tatlı tatlı eleştirildim. Şeytan diyor ki Musc Kouble Khan'ı imza kokun yap. Şu anda elimde yok onun yerine en iyisi Salome'u kullanayım. Hatta dekantı çıkarıp yanlarında sıkayım da açılış notalarını kaçırmasınlar. Bu arada kokuyu nasıl aldı hayret. Koku bana hiç gelmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

sevemedim gitti yemyeşil koku git dışında yeşil koku sevmiyorum...zeytinyağsız sirkesiz limonsuz salataya benzetiyorum o tarz kokuları...
                            Aynen katılıyorum,GIT haricindeki yeşil kokularda hep birşeyler eksikmiş gibi geliyor bana.

Yorum

Bugün heyecansız bir tercih Montblanc Individuel.

Yorum

İşleniyor...
                              X