Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün de Guerlain my İnsolence ile devam...

Yorum

• Bois 1920 - Oro

Yorum

• PinotNoir
        PinotNoir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İşte budur...

• Dior ambre nuit : ilk sıktığımda tam bir kar kokusu, ayazlarda yün kazaklara kaşkollara falan sıkarım diyte düşündüm amber ve gül ün tatlı ahengi olmuş.

Yorum

• Frozenwings
        Frozenwings Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Soğukta denemek lazım. Performansı hızlı parlayıp sönen cinsten gibi...

• Pozzo di Borno - 19 mai 1957

Kapalı alanda güvenle kullanılacak ferah bir koku. Ölmez otu çiçeği baskın ama 1740 daki gibi kirli ve yağlı kokmuyor. Performansı da ferah bir koku için gayet iyi. Denemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum

Yorum

• Frozenwings
        Frozenwings Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Çemen gibi kokan bu muydu?

• Merhabalar;
      Havalarin ilik gidisati ve ruzgarin dengesiz tavirlarina es, ben de yaz ozlemine denk Mugler Womanity kullaniyorum 2 gundur.
      Yalniz eau pour elles yani cilekl olani degil klasik edp yani incirli olan benim favorim. Soguk miskler, deniz suyu, tuzlu ruzgar, sentetik incir ve tatli yosunlar esliginde guclu kuvvetli, zamansiz bir keyif kokusu.
      Buna ek olarak her iki elime de Muscs Koublaï Khan surup biri zamansiz ve sert digeri ise eski ve yumusacik miskler ile sicak soguk dengesini sagliyorum.

Yorum

• Bugün eskilere döndüm. Calvin Klein Obsession. Her kullandığımda daha sık kullanmalıyım diye düşünüyorum.

Yorum

• aydın10
          aydın10 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu koku çok mu baharatlı?

• kaside
          kaside Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Erkek versiyonunu bilmediğimden yorum yapamam ancak bayan versiyonu da erkekler tarafından rahatlıkla kullanılabilir

• kaside
          kaside Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Dozunda bir baharat kullanımı var

• montale boise fruite,olsada olur olmasada olur.meyveli tatlı bir koku creed parfümlerine benziyor ama kalite hissi düşük

Yorum

• serge un bois vanille

Yorum

• Akşam dönüş yolunda atelier vanille insensee...
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• bugün nero kullandım nadir 2.şişesini aldığım kokulardan bu koku bence dehşet derecede seksi kokuyor bi kaç kişiden resmen böyle yorum aldım
              müthiş bi iksir tam bu havaların kokusu bir arkadaş fragrantica da batman in kokusu olsa sanırım bunu sıkardı demiş kesinikle katılıyorum ona

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View Post
                bugün nero kullandım nadir 2.şişesini aldığım kokulardan bu koku bence dehşet derecede seksi kokuyor bi kaç kişiden resmen böyle yorum aldım
                müthiş bi iksir tam bu havaların kokusu bir arkadaş fragrantica da batman in kokusu olsa sanırım bunu sıkardı demiş kesinikle katılıyorum ona
                TT'nin en müthiş kokusu.

Yorum

• Pi-jeY
                  Pi-jeY Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  diğerlerini denemedim ama deneyesim de gelmiyor

• Salvatore ferragamo terra rosa

Yorum

• Gündüz Çıra gibi yandım akşama kadar Eau Noire ile.
                  Akşam DG One Royal night, az bulunanlardan. Normal one edp nin biraz oud eklenmiş hali gibi. Kuru hissiyat da yok eskisindeki gibi güzel bir çalışma olmuş bence

Yorum

• Giorgio Armani -Sensi Yaklaşık 10 yıldır bu parfümü kullanmamışım.Hay kafama

Yorum

• Tom Ford - Velvet Orchid.

Yorum

İşleniyor...
                      X