Bugün de Guerlain my İnsolence ile devam...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Merhabalar;
Havalarin ilik gidisati ve ruzgarin dengesiz tavirlarina es, ben de yaz ozlemine denk Mugler Womanity kullaniyorum 2 gundur.
Yalniz eau pour elles yani cilekl olani degil klasik edp yani incirli olan benim favorim. Soguk miskler, deniz suyu, tuzlu ruzgar, sentetik incir ve tatli yosunlar esliginde guclu kuvvetli, zamansiz bir keyif kokusu.
Buna ek olarak her iki elime de Muscs Koublaï Khan surup biri zamansiz ve sert digeri ise eski ve yumusacik miskler ile sicak soguk dengesini sagliyorum.
- 12 beğenme
Yorum
-
Bugün eskilere döndüm. Calvin Klein Obsession. Her kullandığımda daha sık kullanmalıyım diye düşünüyorum.
- 11 beğenme
Yorum
-
bugün nero kullandım nadir 2.şişesini aldığım kokulardan bu koku bence dehşet derecede seksi kokuyor bi kaç kişiden resmen böyle yorum aldım
müthiş bi iksir tam bu havaların kokusu bir arkadaş fragrantica da batman in kokusu olsa sanırım bunu sıkardı demiş kesinikle katılıyorum ona
- 11 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View Postbugün nero kullandım nadir 2.şişesini aldığım kokulardan bu koku bence dehşet derecede seksi kokuyor bi kaç kişiden resmen böyle yorum aldım
müthiş bi iksir tam bu havaların kokusu bir arkadaş fragrantica da batman in kokusu olsa sanırım bunu sıkardı demiş kesinikle katılıyorum ona
- 4 beğenme
Yorum
Yorum