Xerjoff - Casamorati 1888 amberin en yoğun halde kullanıldığı parfümlerden biri. Karanfil ve sandal ağacı ile tatlandırılmaya çalışılmış. Kesinlikle ofis ve kapalı ortam kokusu değil. Soğuk akşamlarda dışarı gezmelerinde çok iyi performans alınabilir. Ancak kapalı ortamda özellikle ofis ortamında hem kendinize hem çevrenize rahatsızlık verebilir. Koku olarak oldukça güzel ama 2-3 parfüm kullanılacaksa kesinlikle önermem. 30 ml küçük şişelerden edinilip baya uzun süre kullanılabilir. (gece gezmelerinde kullanılmak kaydıyla)
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Önce gül yağı süründüm sonra Old Spice EDT Alman Porselen şişe kullandım. Giydiğim gömleğe kaç hafta oldu 3-4 hafta falan Ajmal Mukhallat Shams sıkmıştım ve hala kokuyor, burnuma geliyor gömlekten.
Kardeşim Terre D Hermes sıkmıştı çok hoşuma gitmerdi kışın, bilemeyeceğim ama güzeldi gene de. Belki kokular karıştığından net alamadım ve az sıktığından da olabilir.. Terre güzeldir yoksa.. O da kıyafet değiştirip Christian Dior Dior Homme Intense sıktı, güzel koktu etraf çiçeksi çiçeksi ve tatlı..
Üzerimi kokluyorum ve Ajmal Mukhallat Shams'in o hayvansı, yağlı udu bu parfümü sıktırmak istiyor ..
- 6 beğenme
Yorum
-
-
Çok teşekkür ederim güzel sözlerinize..Sağlık ve ağız tadı olsun da..
Bugün yine tekstilde minicik birer fıs olmak üzere L’Erbolario Iris ve Yves Rocher Rose Absolue.
L’Erbolario Iris: Denemediğim/almadığım az pudralı parfüm kalmıştır ama bu gizli güzellik, tüm pudralı parfümlerin ilk üçüne girer, tatlı irisin işlenişi, kalıcılığı,yayılımı, koku güzelliği müthiş.
Yves Rocher Rose Absolue: Yves Rocher’nin rose oud’unu da severim ama bu çok zengin, muazzam derin bir gül yorumu.
- 8 beğenme
Yorum
-
Bugün adını bilmediğim bir Chanel Exclusive parfümü kullandım dekantı hediye eden arkadaşım ismini hatırlamıyor...açılışı çok taze gerçek limon kokusuyla yaptı , taze gül ve beyaz çiçekler eklendi , sabunsu bir tarafa evrildi...alt notalarda ise biraz misk ve ağaçsı notalar hissediyorum ... kokunun vintage bir havası var... bu kadar ipiucundan parfümü çözebilen varsa ismini yazarsa sevinirim
- 4 beğenme
Yorum
Yorum