Akşam Ursa
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Issey Miyake Eau Majeure. Başlangıç L d’issey orta notalar Aqua di Gio bunlara diplerde cashmere eklenerek hafif kremsi bir hava verilmeye çalışılmış. Böyle hem tatlı/tuzlu hem ferah/ hem hafif kirli. Performansı fena değil gibi. Yazın daha iyi gideri olur diye düşünüyorum. Kolay bir parfüm. Günlük kullanılmaya uygun.
- 5 beğenme
Yorum
-
Or du serail-Naomi Goodsir. Alkollü meyve kokteyli. Cilde oturduğundaki koku bana Arabie'yi hatırlattı. Arabie bunun daha keskin hali sanki. Seni de sevmedim süt oğlan.Son Düzenleme aydın10; 23-02-18, 09:09. Tarafından yapıldı.
- 9 beğenme
Yorum
-
escentric 04...greyfurt bombası resmen, ferah bir yazlık hermes nil, allure homme tarzı...
nil den daha performanslı içinde ki gül ve sandal ağacı kokuyu bambaşka bir yere taşımış...
ilk sıktığınız da burun kıvırıp daha sonra aaa ne güzel oldu dedirten bir koku...
tabi bir iki fıs ta opus v sıktım ama eser yok...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 9 beğenme
Yorum
-
Chloe EDP kullandım.Tertemiz,gül ve bal karışımı çok severek kullandığım bir parfüm.Eşim ise bir süredir Sephora dan hediye ettikleri Bvlgari Man in Black kullanıyor.Onun kokusunu gerçekten sevmiyorum.Bu sabah yine sıktı ve resmen burnumu tırmaladı kokusu.Bvlgari Black çok çok sevdiğim bir parfüm ama bu parfümle yıldızım barışmadı.Sert,keskin,aşırı baharatlı geliyor bana.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum