Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yeni Çıkanlar - Merak Edilenler - Çok Konuşulanlar Spliti (ÖDEME TOPLAMA)
Çökme
X
-
Arkadaşlar Serge Lutensler hariç diğer parfümler elime ulaştı. Serge Lutens ler Ups kargonun sevkiyatı yanlış yapmasından dolayı yaklaşık olarak 10 gün Almanyanın heryeini dolaştıktan sonra teslim oldu fakat getiren arkadaşımız ayın 30 unda adresten çıktığı için getiremedi. Şubat ortasında yine gidecek ve Serge Lutensleri o zaman getirecek. Son olarakta bir hata da ben yapmışım Francesca Bianchi under my skin yerine Dark Side siparişi vermişim o da kargo geldikten sonra farkına vardım. Under my skin alanlardan isteyene Dark side yollayabilirim istemezlerse eğer şubatta o da elimde olacaktır. Bu hafta içi kargolamarı yapacağım.
- 1 Beğen
Yorum
-
Son Düzenleme matrai; 05-01-18, 20:18. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Ben hiç karşılaşmadım ne yapardım bilemiyorum. Çok kötü bişey hakkaten insanın yüz ifadesi değişir. Bir de dışardan alınan bir parfümde olunca işler daha da karışacak gibi. Atacakları cevabı bekliyorum meraklaSon Düzenleme Drekoo; 10-01-18, 15:28. Tarafından yapıldı.
-
Altuğ hocam ben mi yanlış gördüm ama yanlışım varsa düzelt lütfen.
Goldfield&banks desert rosewood kutusu ama yanında duran şişe üzerinde blue cypress yazıyor.
Edit
Valla Altuğ hocam ilk resmî paylaştığında açıklama olmayınca bende dedim ki bi iite bi gariplik var bu kadar basit ve amatör bi hata cidden komik 😂
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSon Düzenleme Cakcetin; 05-01-18, 20:24. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Arkadaşlar parfümü aldığım yer Desert Rosewoodu yolluyor. Bu yanlış gelen parfümüde geri istemiyor. Bende bu elimizde olan Blue Chypre yi splite katılan herkese bölerek göndereceğim Dağıtımları diğer parfümler elimize ulaştıktan sonra yapacağım eğer hemen isteyen varsa bana yazsın. Elimize ulaşanlardan yollarım
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matraiArkadaşlar parfümü aldığım yer Desert Rosewoodu yolluyor. Bu yanlış gelen parfümüde geri istemiyor. Bende bu elimizde olan Blue Chypre yi splite katılan herkese bölerek göndereceğim 😊 Dağıtımları diğer parfümler elimize ulaştıktan sonra yapacağım eğer hemen isteyen varsa bana yazsın. Elimize ulaşanlardan yollarım
Geç olsun güç olmasın.
Ayrıca Blue Chypre jestin için çok teşekkürler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum