Geldi kargo teşekkür ederim.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yeni Çıkanlar - Merak Edilenler - Çok Konuşulanlar Spliti (ÖDEME TOPLAMA)
Çökme
X
-
oud kokusu tatsız deri ve oud ekseninde hafiften karanfil ile birleşerek harmanlaşmış.
desert rosewood u beğendim(tek beğendiğim oydu fidelis, cocoine ve lddm den birşeyler var)
africa hiç africa kokusu değil designer havasında deterjan kokusu...
diğer isimsiz olan da keza aynı...
biraz kalsınlar bakalım nasıl bir değişim olacakİnsanın ruhu kokularıdır...
- 1 Beğen
Yorum
-
Altuğ Hocam kargo sorunsuz geldi, teşekkürler.Odriu ayıpladım valla kutu tasarı çok kötü, parfumün kapağı da oturmuyor şemsiye gibi duruyor.
Yorum
-
Kargo sorunsuz olarak ulaştı Altuğ. Sağolasın emeklerin için. İsimsiz olanı denedim nasıl bir şeymiş diye. Modernize edilmiş eski kafa bir berber kokusu çıktı. Hafif meyan kökü ya da anason dokunuşları taşıyan, ferah kullanılmış kaliteli bir lavantaya çaktırmadan eklenen ve kompozisyonu ısıtan tatlımsı, keskin karanfil olarak gidiyor şimdilik. Bu sürpriz için de teşekkürler.
Edit: Parfüm ilerledikçe, neredeyse sucul ferahlık içeren aromatik, temiz, yeşil bir ağaç kokusuna dönüştü.Son Düzenleme Medea; 28-02-18, 18:14. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Hocam teşekkürler sorunsuz bir şekilde teslim aldım ben de. İsimsiz sürpriz için ayrıca teşekkürler. Yosun notasıyla eski erkek kolonyalarına benzerken akuatik yapısıyla bir yandan modern kokuyor. Parfümde çok düşünmeden Bond Wall street, Heleey Sel marin ve Lacoste essential'a benzerlikler buldum. Tabiki hiç biri değil
Yorum
Yorum