İstanbulda elden teslim almak isteyen arkadaşları bekliyorum.Haber verirler ise ona göre kargoları hazırlayacağım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
ARŞİV-Beymen Spliti
Çökme
X
-
Arkadaslar dekantlama bitti, kargo paketleri hazır pzt günü inşallah kargolar yola çıkacak
Bu arada splitin yıldızı Franck Boclet Cocain olacak gibime geliyor i, alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
- 4 beğenme
Yorum
-
Arkadaşlar ismail yanık nickli üyenin talep etmiş olduğu 30ml The Merchant Of Venice Arabesque ödeme ile ilgili kendisinde hiç bir haber gelmediğinden, tekrar talebe açılmıştır,. İsteyen arkadaşlar varsa paketlerine ekleyebilirim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Az once Sefayir hocami ziyaret edip tanisma firsatimiz oldu. Parfumleri teslim alirken birlikte hos sohbet edip cayini ictim. Cok keyifliydi. Kendisine nezaketinden,ilgi ve emeklerinden dolayi tesekkur ediyorum.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RİYAFESArkadaşlar ismail yanık nickli üyenin talep etmiş olduğu 30ml The Merchant Of Venice Arabesque ödeme ile ilgili kendisinde hiç bir haber gelmediğinden, tekrar talebe açılmıştır,. İsteyen arkadaşlar varsa paketlerine ekleyebilirim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
Neden odeme yapilmadigini ben de sordum; kendisinden gelecek cevabi bekliyorum.
-
connoisseur Cevap geldi mi Sercan? Eminim, para sorunum oldu, beklediğim ödeme gelmedi gibi cevaplar gelecektir..
O arada splitle uğraşan kişiye de, o parfümü almak isteyen başka kişilere de yarattığı problemle kalacak..
-
Minty Yok Aysu, aslinda cevaplar geldi de, benim karsilikli iki insan gibi konusabilecegim tarzda degil.
Bakalim iyi niyetimiz daha ne kadar suistimal edilmeye devam edilecek. Bu sahis zaten artik aramizda bulunmuyor.
-
Sefayir hocam kargomu sorunsuz teslim aldım. Paketleme harika olmuş. Herşey için teşekkür ederim. Parfümlerle ilgili yorumlarımı akşam denediğim zaman yapacağım
Yorum
Yorum