Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Floriental ve Luxe Champaca 5'er ml alayım.

Yorum

5' er ml Ajmal Hatkora Wood ve Sandal Wood ekleyebilir misiniz?

Yorum

Merhaba, Amouage - Honour 35 ml şişeli ve Tiziana Terenzi - Ursa 35 ml şişeli ekleyebilir misiniz?

Yorum

• harunozkan89
          harunozkan89 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          güzel split ama

• Azzura
          Azzura Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle Bir daha ki seferlere inş. memoları kaçırmam

• harunozkan89
          harunozkan89 Yorumladı
          Yorumu düzenleme

Merhaba Yavuz Bey,

By Kilian Back To Black

By Kilian Moonlight In Heaven

Tiziana Terenzi Casanova

Bunlardan da 5 ml rica ediyorum. Böylece BTB şişesi de dolsun. Teşekkürler..

Yorum

Yavuz hocam Chanel Sycomore 10ml Casanova 50ml şişeli ekleyebilirmisiniz

Yorum

Merhaba,
            -Comme des Garcons Floriental
            -Comme des Garcons 8 88 5'er ml katılabilir miyim?

Yorum

Merhaba Yavuz Hocam,
              Comme des Garcons 2 Man 10 ml
              Comme des Garcons 8 kalan 5 ml
              Xerjoff 1888 10 ml
              Rica ediyorum. Elinize ve emeğinize sağlık

Yorum

Yavuz Hocam parça parça yazdım ama kusuruma bakma
                Ajmal hatkora wood 5ml
                Ajmal santal wood 5ml
                Ajmal rose wood 5ml
                CDG 2 5ml
                CDG 2MAN 5ml
                CDG wonderwood 5ml
                CDG 8 88 5ml
                Ricardo LaAurora 5ml
                Ricardo sacromonte 5ml
                Ricardo ziryab 5ml ekleyebilirmisiniz

Yorum

• kuzukardes
                  kuzukardes Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  ricardo ve ajmal ..pek güzel..

• Özcan
                  Özcan Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Walla hocam bence yeni kokulara şans verip desteklenmeli bende güzel olanların olacağını düşünüyorum. En azından fikir için 5 er ml alınıp denenebilir. Yoksa yeni koku denemek imkansız olacak.

Genel değerlendirme ve dolması muhtemel parfümler:-)

Ajmalın ml si 20 tl üzerinde olan parfümlerine kimse selam çakmamış...Ama hatkora wood 2 nci şişeyi açtırmış..Oudsire ve patchuli wood umut vermiyor.4

ajmal parfümüne tek destek ile pasgeçeçek gibi düşünüyorum bu splitte...@Bahoo sanki olurdu diye düşünmeden edemedim burada..

CDG blue cedrat fiyat düşüklüğüne rağmen ilgi görmemiş.Diğer cdg lere ilgi eşit gibi...@Hattab. ın gözü aydın...

Ricardo Ramos aslında her parfümüne ilgi var ama alım miktarları düşük olunca ki kör alış yapılmak istenmemesine bağlıyorum bu durumu, dolup dolmaması soru işareti?

Arabia Black III millet pas geçmiş..

Amouageler dolacak gibi gözükürken Atkinsons tutulmamış gibi gözüküyor üstelik fiyatı uygun iken..

Bond daki ilgisizliği fiyata ve parfüm perfonmanslarına bağlıyorum ..dolmaz gibi..

Kilian da seçiçilik çok..Bazı parfümleri dolarken bazılarına hiç ilgi yok...

Byredo gypsy water olmasa ne işin var parfüm işinde denecek Allah'ın İsveçlisine...

Chanel Sycomore dolacak misanın şansı yok..

Laurent Mazzone Black Oud a benden gayri sulanan olmamış...

Mancera fiyatının düşüklüğünden dolayı talep edilen yüksek ml sebebiyle dolar...

Memo creed i olmuş sanki forumun..Talep çok 2 ürün harici...

MFK apom hiç talep yok..Acaba sıkıldı mı herkes..

Tiziana Terenzi de düşüşe geçenlerden ..geçen seneki havası ve hızı yok..ursa gururu oluyor..

Xerjoff herkesin doyması sebebiyle hakettiği talebi görmüyor diye düşünüyorum...

Bu sefer de böyle oldu....
                Son Düzenleme kuzukardes; 10-08-17, 18:59. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Pikcell
                  Pikcell Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Güzel yorum ve emekleriniz için teşekkür ederiz. Cdg Blue Cedrat gerçekten çok uygun fiyat kaçırılmaması gerekir bu fiyata. Ricardo Ramos gibi yeni kokulara her zaman şans verilmesinden yanayım, böylelikle yeni keşifler yapabiliriz. Arabia Black III' e talep olmaması beni şaşırttı kesin dolar dediğim kokulardan birisi idi. Bond firması ilk zamanlarımda bana ulaşılmaz gelen markalardan biri iken yüksek fiyatları sebebi ile piyasadaki fiyatlarından çok aşağıda gerçekten ona özel bir indirim yaptırmış olmamıza rağmen beklemedeyiz. Gypsy Water ise beklenen ilgiyi göremedi, geçen splitime de eklemiştim ama talep olmayınca deneyememiştim, artık deneme zamanımızın geldiğini düşünüyorum. Memolar ise bu splitin yıldızları oldu özellikle African Leather. MFK Apom tertemiz kokusu ile her zaman kolleksiyonumda olmasını istediğim bir kokudur. Elimdeki şişeyi istemeyerek vermemden sonra şişeli olarak hep aklımda duruyor, splitin durumuna göre kendimi yazabilirim. Son splitim de büyük ilgi gören Gumin' den sonra Casanova kaçırılmayacak bir koku, zaten dolmaması mucize olur. Xerjoff ise her splitte bulunan ve dolan bir marka şişe ve kutusu ile kendine hayran bırakan markanın şişesi nedense nasip olmadı her seferinde nasıl olsa alırım diye. Genel anlamda güzel bir split olduğunu düşünüyorum. Özellikle Ajmal ürünlerinin fiyatları piyasa fiyatlarının çok altında. Distribütör firma tarafından gönderilen fiyat listesine direkt % 50 indirim yapıldığını belirtmek istiyorum.

Yavuz hocam benim ajmal rose wood için olan 5ml talebimi iptal edelim.
                Teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

yorumlarınıza katılıyorum ama hocam ben burdkai her iki bondu da epeyce denemıs bırı olarak bı katkı yapayım, ındıgoya benden baska katılan olmadgı ıcın reklamını yaptgım sanılmasın gerçek dusuncelerımı soylıycem. bu dabai serisindeki ındıgo ve ruby koku guzellıgı tartısılır ama performansları baya baya iyi. özellikle de ruby'nin. cok canavar, fiyatı yuksek olmasa herkes gozu kapalı denemelı derdım, ama fıyatlar cok ucuk. ruby hayvansal oryantal dıkakt cekıcı bı koku. indigo da koku guzellıgı olarak baya hoş buluyorum şeftalı agırlıklı meyvelı baymayan ve yuksek performanslı luks genel begenı kokusu. bence kendı kategorısınde baya ıyı. ama muhtelemn ıksıı de dolmıycak dedgnz gibi

Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
                  Genel değerlendirme ve dolması muhtemel parfümler:-)

Bond daki ilgisizliği fiyata ve parfüm perfonmanslarına bağlıyorum ..dolmaz gibi..

Bu sefer de böyle oldu....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
                    yorumlarınıza katılıyorum ama hocam ben burdkai her iki bondu da epeyce denemıs bırı olarak bı katkı yapayım, ındıgoya benden baska katılan olmadgı ıcın reklamını yaptgım sanılmasın gerçek dusuncelerımı soylıycem. bu dabai serisindeki ındıgo ve ruby koku guzellıgı tartısılır ama performansları baya baya iyi. özellikle de ruby'nin. cok canavar, fiyatı yuksek olmasa herkes gozu kapalı denemelı derdım, ama fıyatlar cok ucuk. ruby hayvansal oryantal dıkakt cekıcı bı koku. indigo da koku guzellıgı olarak baya hoş buluyorum şeftalı agırlıklı meyvelı baymayan ve yuksek performanslı luks genel begenı kokusu. bence kendı kategorısınde baya ıyı. ama muhtelemn ıksıı de dolmıycak dedgnz gibi
                    Aslında dönemsel çıkış veya talep oluyor...Buna kokuya olan doygunluğu da eklemek lazım...

Bond sanki hakettiği patlamayı forumda yapamadı gibi geliyor..

Yorum

• harunozkan89
                      harunozkan89 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      uçuk fiyatlarının da etkisivar baya

escentrci01 70ml şişeli rica edeyım

Yorum

Esenctric molecules 01 den 5ml bana ekleyebilirmisin yavuz hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Taleplerime ek CDG 8 88 5 ml
                        Ve Sycomore 15ml rica ediyim

Yorum

İşleniyor...
                        X