Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tom Ford Noir Extreme ...

Yorum

• İnitio Blessed baraka ile açılış Armani Attitude Extreme kapanış miss gibi

Yorum

• Montale Aoud Melody. Açılışı Bond Newyork amber orta notaları MFK Oud kapanışı HDP Ambre 114. Böyle bir parfüm düşünün. Aslında herşeyi taklit etmeye çalışmış özgünlükten uzak olsada ortaya son derece keyifli bir koku çıkmış. Safran, gül, oud,deri. Parfüm reçinemsi ve kullanılan baharat kaynaklı sert ve acı olarak açılıp sonrasında pürüszüzleşiyor kadife gibi oluyor. Ben parfümü oldukça ilginç buldum ve gerçekten beğendim. Özellikle performası klasik montale performansı.

Yorum

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu parfümle alakalı uzun süredir aydınlatıcı bir yorum arıyordum. Özellikle Mfk Oud ile benzerliği açısından ilgimi çekmişti. O kadar anlaşılır yorumlamışsınız ki artık bu parfümün neye benzediği kafamda çok netleşti. Teşekkür ediyorum.

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Bu aralar Laura Biagiotti. Roma ile özlem gideriyorum.

Yorum

• Micallef- Spicy

Yorum

• Merchant of Venice Ottoman Amber, Osmanlı döneminden kalma dönemin amber yorumunu koklamış biri olarak gerçekten Osmanlı Amberine referans olabilecek bir parfüm olduğunu söyleyebilirim. Lüks, klasik, sıcak yüksek performanslı silajı çok iyi ayarlanmış kaliteli bir parfüm. Amberin klasikliği onu zamansız yapıyor hala giyilebilir bir koku olmasına şaşırdım. Severek kullanıyorum.
            estefanyen

Yorum

• Gucci Pour Homme II. Mevsim geçiyor bu ay son artık

Yorum

• Eau Duelle ile iş seyahatleri.. Baya övgü topladı yaramaz. Alamanlar seviyor vanilya

Yorum

• Click image for larger version

Name:	20170101_225231.jpg
Views:	207
Size:	805.4 KB
ID:	47006Hermes Un Jardin En Mediterranee vintage

Yorum

• RİYAFES
                    RİYAFES Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Ferdi Bey merhaba uzun süredir koleksiyon fotoğrafı paylaşmıyorsunuz. Son halini bir görsek de gönlümüz açıldı, o güzelim Vintageleri.

• imanpower
                    imanpower Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Vintagelarin cogunu sattim malesef kullanisli degiller iyi de para ediyor ...kisacasi koleksiyonculuktan vazgectik kullaniciliga donduk..

• imanpower
                    imanpower Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Matrai hocam kokusuda baska tatli amberli....

• Amouage - Honour

Yorum

• guerlain songe d'un bois d'ete

Yorum

• Sabahki Amouage üzerine canım Kilian - Back to Black çekti iki fıs da diğer bileğime sıktım BtB

Yorum

• Tom Ford Men. Ben bu kokuyu cok ozgun, underrated buluyorum. Muthis bir maskulen, sicak bir kış kokusu. Tütün kolonyası menşeili parfümler arasında zirvede bana kalirsa. Fırsatını bulursaniz bir sans verin bence soguk kis gunleri icin. Bu arada Narciso R. Poudree ne kadar temiz ve saf bir kokuymuş. Bir kadında denk gelmek isteyecegim kokular arasında yerini aldı.

Yorum

• Tom Ford Tabacco Vanilla

Yorum

• Xerjoff - 1888

Yorum

İşleniyor...
                            X