Tom Ford Noir Extreme ...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Montale Aoud Melody. Açılışı Bond Newyork amber orta notaları MFK Oud kapanışı HDP Ambre 114. Böyle bir parfüm düşünün. Aslında herşeyi taklit etmeye çalışmış özgünlükten uzak olsada ortaya son derece keyifli bir koku çıkmış. Safran, gül, oud,deri. Parfüm reçinemsi ve kullanılan baharat kaynaklı sert ve acı olarak açılıp sonrasında pürüszüzleşiyor kadife gibi oluyor. Ben parfümü oldukça ilginç buldum ve gerçekten beğendim. Özellikle performası klasik montale performansı.
- 9 beğenme
Yorum
-
Merchant of Venice Ottoman Amber, Osmanlı döneminden kalma dönemin amber yorumunu koklamış biri olarak gerçekten Osmanlı Amberine referans olabilecek bir parfüm olduğunu söyleyebilirim. Lüks, klasik, sıcak yüksek performanslı silajı çok iyi ayarlanmış kaliteli bir parfüm. Amberin klasikliği onu zamansız yapıyor hala giyilebilir bir koku olmasına şaşırdım. Severek kullanıyorum.
- 9 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Tom Ford Men. Ben bu kokuyu cok ozgun, underrated buluyorum. Muthis bir maskulen, sicak bir kış kokusu. Tütün kolonyası menşeili parfümler arasında zirvede bana kalirsa. Fırsatını bulursaniz bir sans verin bence soguk kis gunleri icin. Bu arada Narciso R. Poudree ne kadar temiz ve saf bir kokuymuş. Bir kadında denk gelmek isteyecegim kokular arasında yerini aldı.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum