Sabah Kilian STH ile başladığım güne akşam üstü kargodan gelen ve sol bileğime sıktığım Carnal Flower ve sağ bileğime sıktığım Chimaera ile devam ediyorum...Carnal Flower sevmediğim ama şu an ismini net söyleyemeyeceğim bir çiçeğin kokusu olarak başlamışken, Chimaera'ya tek kelime ile hayran kaldım. Carnal Flower'dan gelen sevimsiz çiçek kokusunu Chimaera sıkılı bileğimi koklayarak bertaraf ediyorum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 8 beğenme
-
Carnal flower bence kadın kokusu maskulen gelmedi hiç bana ama kullanan erkekler var
-
Bende aylardır FM CF almayı düşünüyorum çok yoğun çiçeksi bir parfüm olarak alışveriş listemde ancak feminen olup olmadığı konusunda karar veremedim. Bu arada Orlov Paris parfümlerini aylar önce almıştım, henüz kullanmaya başlamadım. Bunlar bitsin ondan sonra Beymen'de deneyip ona göre karar vereceğim.
-
-
Sabah Nishane zenne ile günün açılışını yaptım, kokuda ilginç bir güzellik tatlı bir çiçek havası var, reçineli gibi, kullandıkça hoşuma giden bir parfüm oldu benim için. Akşam dönüşümde ise Mercedes benz le parfüm, bu koku başka bir güzel kıymetlim diyebileceğim bir parfüm. Spliti yapılsın diyeceğim ama maalesef atomizerin deliği ortada değil yan tarafında ve de 3 delikli. Splitinin yapılması çok zor. Bu parfümü alan arkadaşımız kesinlikle pişman olmayacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın.
- 10 beğenme
Yorum
Yorum