Tom Ford - Mandarino di Amalfi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
JPG - Le Male Essence gerçekten çok güzel çiçeksi deri temalı bir parfüm burnu yormuyor. Durdukça daha da güzelleşen bir parfüm.
- 7 beğenme
Yorum
-
Klasik Le Male ile alakası yok sanırım, koklama fırsatım olmadı merak ettiğim bir koku.
-
Yok evet. Başlangıçta ilk sıktığınız an tatlı bir koku karşılıyor deri ile birlikte başlangıç fazla tatlı ve meyvemsi. Şurup gibi hissettirdi bana ten üstünde. Başlangıç kısmı geçtikten sonra koku lavanta ve Yasemin'le beraber tonka fasulyesi ile hafif tatlı çiçeksi kokulara odunsu ve deri kokularıyla ilerliyor. Kalıcılık çok iyi ten üstünde 1 gün rahat kalıyor. Elbiseye sıkmayın derim çıkmıyor uzun süre. Orta ve dip notaları muhteşem bir koku. Başlangıç 30 dk sonra hafif hafif geri çekiliyor. Tavsiye edebilirim bu kokuyu.
-
-
Trussardi Black Extreme... Bazı istisnalar dışında ana akım parfümlerin neredeyse market parfümleri seviyesine indiğinin kanıtı gibi bir parfüm. Sıradanlığın, sentetik yapaylığın, ortalama beğeniye seslenme çabasının bilmem kaçıncı örneği. "Black" olan sadece şişe, parfümde karanlık, koyu herhangi bir karakter dikkatimi çekmedi. Koku profili kayda değer olmayınca performansın pek önemi kalmıyor ama söylemiş olalım: kalıcılık zar zor ortalamaya yaklaşıyor, farkedilirlik çok düşük.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum