Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lanvin eclat D'Arpage edp

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Sol koluma Bvlgari - Man in Black, sağ kokuma ise D&G - The One EDP exclusive edition (royal night) sıktım. Kollarımı kokluyorum

Yorum

• FO Rİ.. TT Orion...

Click image for larger version

Name:	TTOrion.jpg
Views:	198
Size:	415.9 KB
ID:	44601
        PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Akşam için TT-Laudano Nero

Yorum

• Tom Ford Tuscan Leather....İlk kez deri temalı bir parfüm kullandım...İlk 6-7 saat koku rahatsız etti beni...Daha sonra kalan koku fena değildi...

Yorum

• ada
              ada Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              ilk denedıgımde cok etkilemiştim güzel koku

• Nishane - Hacivat

Yorum

• Rubini Fundamental ile keyifli bir tanışma yaşadım bugün... İlk sıktığım anda beni karşılayan unisex bir çiçeksiliğin eşliğindeki keskin, asitli, gazlı mandalina, bergamot kokusu pek alışık olduğum türden değil. Belli bir mesafeden turp gibi kokan, yakından da meyveli maden sularını hatırlatan ilginç, şaşırtıcı bir açılış. Kısa süre sonra buna eklenen buruk, aromatik beyaz üzüm asidik yapıyı iyice destekliyor ve ortaya alkolü pek hissedilmeyen meyvemsi bir beyaz şarap (veya köpüklü şarap) benzeri bir koku çıkıyor. Süsenin pürüzsüz pudramsılığı işin içine girince köpüklü şarap benzeri keskin hava yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor. Önce ıslak çimento gibi bir koku öne çıkarken süsenin yağlı kremsiliği ve ona eklenen kuru, hafif tatlı bir balmumu sayesinde aromatik zeytinyağını andıran bir atmosfer oluşuyor. Giderek sıcaklaşan ve ölçülü tatlılığın daha çok hissedildiği son bölümlerdeyse balmumuyla kaplanmış yumuşak, aromatik odunsular uzun süre etkili oluyor. Bu kısımlar bana Nishane Fan Your Flames'i hatırlattı. Katmanlı yapısı, çok boyutluluğu, malzeme kalitesi, sıradanlığın dışına çıkan değişik kompozisyonu, başlardaki keskin, asitli ve aykırı karakterinin önce nötr, sonra sıcak bir yöne evrilirkenki yumuşak geçişleri oldukça başarılı. Detaylardaki bazı sivriliklere (hatta garipliklere) rağmen genel olarak yansıttığı rafine ve etkileyici bir havası var. İlkbahar, yaz aylarında kullanılabilecek fark yaratan, kişilikli bir parfüm bulmanın zorluğu düşünülürse Rubini Fundamental sağlam bir seçenek. Kalıcılık, özellikle saçta ve kıyafette oldukça uzun olurken, farkedilirlik de uzun süre ortalama/ortalama üzeri oldu. Tende daha çabuk kayboluyor ama gene de yeterli bir süre kalıyor. Şişeli alınacaklar listeme eklendi.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Benim de uzun zamandır aklımda ama parfüme çok fazla ara verdim ve bir süre daha böyle gidecek gibi Eğer eski hevesimle dönebilirsem kesinlikle benim de kafamdaki 3-4 parfümden biri. Saygılar.

• WŪLÓNG CHÁ

Yorum

• Tom Ford-Noir (EDP) hoş bir sonbahar kış kokusu. Burnu yormayan bir pudramsılığı var. Çiçek kokuları (özellikle gül) çok rafine. Ancak hafif tatlımsı. Erkek kullanımına uygun. Ben takım elbise ve %50 gündüz %50 gece kullanımına uygun buldum. Kalıcılık ve yayılım çok çok iyi hatta neredeyse niche parfümler kadar diyebilirim.

Yorum

• Amouage Reflection..

Yorum

• HDP 1890 La Dame de Pique Tchaikovsky...İçeriğinde Amber bulunan bir parfüm beğenemeyeceğim galiba

Yorum

• Bergamote22

Yorum

• Creed - Royal Mayfair

Yorum

• Xerjoff - Nio

Yorum

• Afrıcan leather karızma koku

Yorum

İşleniyor...
                            X