Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Diptyque - 34, Boulevard Saint-Germain... Dengesi iyi ayarlanmış baharatlarla (karanfil, kakule, tarçın) ve odunsu dokunuşlarla desteklenmiş çiçeksi bir şipre. Eski kafa şipreleri hatırlatan bir karakteri de var, pek genç işi bir koku profili olduğunu düşünmüyorum. Modern tarafı denebilecek tatlılık ise dozunda kullanılmış, böylece parfüm çok ağır ve boğucu olmaktan kurtulmuş. Benim tarzıma uygun değilse de malzeme kalitesi iyi. Bana kadın kullanımına daha yakın gibi geldi ama eşimin üzerinde pek beğenmedim, çok yaşlı teyze havası yarattı. Oysa benim üzerimde daha ilginç durdu, 15-20 dakika çiçekler ön plandayken daha sonra baharatlı, odunsu karakteri daha belirgin oldu.

Edit: 24 saatten uzun süredir kokusu kolumda ve son kalan pudralı sıcak bir amber.
    Son Düzenleme Medea; 20-09-17, 20:38. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam ben edp sini kullanmıştım size katılıyorum biraz yaşlı işi ve kadın tarafına daha yakın. Koku harmanı ve kalitesi gerçekten iyi. Hatta bir kere üzerimdeyken kokunun benden geldiğini düşünmeyen iki kız arkadaş birbirlerini koklamaya başlamıştı yanıbaşımda koku olarak güzel gerçekten de ama üzerimde kullanabileceğim bir parfüm mü benim için ? belki ama çok nadir olur sanırım. Kokuyu bana hatırlattığınız için teşekkür ederim...

• Medea
      Medea Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Evet, hemen hemen aynı şeyleri hissetmişiz. Koku halen üzerimde ve kokladıkça fikrim daha da pekişiyor. Kesinlikle iyi bir parfüm ama kendimle hiç özdeşleştiremedim. Muhtemelen doğru kişide, doğru ortamda ve doğru kıyafetle çok etkileyici olur. Sıra işi, günlük kullanım parfümü değil.

• Ani bir can çekmesiyle Dior Poison vintage...muhteşem

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• O kadar çok parfüm kullandım kedi edindiklerim arasında Kilian Love nin yerini hiç biri dolduramıyor, iyi ki varsın.

Yorum

• Akşam için kahve ve sabah kullandığım ve hala tenimde buram buram kokan Nishane - Fan your flames

Yorum

• Fan your flames
          estefanyen

Yorum

• Acqua Di Parma İntensa

Yorum

• Hermes - Terre d'Hermès Pure Parfum

Yorum

• Aşkım. LDDM.

Yorum

• Supremacy Afnan ile sabah başladık öğlende üstüne Aventus sıkıcam

Yorum

• reflection

Yorum

• Laurent Mazzone - Sensual Orchid

Yorum

• Fırsat varken Virgin Island Water

Yorum

• Kışı özlemeye başladım. Neroli Portofino.

Yorum

• Comme Des Garcons Wonderwood. Canlı enerjik bir odunsu. Her daim severek kullanacağım bir parfüm.

Yorum

• Hermes Nil

Yorum

İşleniyor...
                              X