Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nuxe Prodigieux Le parfum. Portakal çiçeğini en doğal veren parfümlerden biri...

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Click image for larger version

Name:	Absinthe.jpg
Views:	206
Size:	271.4 KB
ID:	44088
      PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Azzura
        Azzura Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hocam koku hakkında biraz detaylı bilgi verir misiniz ? Almayı çok istediğim bir koku alıp almama konusunda yorumunuz benim için önemli. Çok teşekkürler.

• CNYT
        CNYT Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Başta severek kullandım ancak sonradan pek fazla beni almadı (silaj ve kalıcılık vasat) birde özellikle Franck Bochlet flancerlarda beyaz-mavi gömlek giyiyorsanız felaket şekilde Joop! Homme gibi yaka kenarlarında çok zor çıkan lekeler oluşturuyor.

• Azzura
        Azzura Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İşim gereği devamlı takım elbise giyiyorum öyleyse bu yorum sonrası arayışlarımdan çıkarıyorum hocam tekrar çok teşekkürler sayenizde çok iyi bir fikir edindim iyi akşamlar

• Givenchy Insensé (vintage)... Açılıştaki tozlu turunçgiller eski kafa parfümlerdeki kullanıma yakın gibi olsa da çok fazla eskilik hissi yaratmıyor. Beni hiç rahatsız etmedi. O eski kafa turunçgillerin üzerine biraz canlılık ve modernlik sosu dökülmüş gibi. Yeşillik, ferahlık hissi veren aromatik otların da etkisi dikkate değer. Çok iyi ve doğal kokan bir başlangıç. Sonrasında, harika bir çam ağacı reçinesine çok iyi yedirilmiş yumuşak, temiz, gayet erkeksi, pürüzsüz, ipeksi çiçekler ve belki biraz da tatlımsı meyvemsilik. Çiçeklerle arası pek iyi olmayan biri olmama rağmen buradaki kullanıma bayıldım. Sonlarda, yapaylık içermeyen hafif dumansı odunsuluk daha belirgin. Performans tatmin edici. Derinlik, zenginlik, çok boyutluluk, denge, katmanlı yapı, vs anlamında niş parfüm seviyesinde bir ana akım parfüm. Hatta dünyanın parasına satılan gereksiz birçok vıcık vıcık şekerli niş parfüme ders verecek seviyede bir başyapıt. Üretiminin durdurulmuş olması büyük şanssızlık. Bir süredir kullandığım en iyi parfüm. Denk gelirsem şişesine sahip olmak isterim kesinlikle.

Yorum

• CNYT
        CNYT Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Zaten Mete bey çoğu 80-90 lı yılların o masculen parfümlerin vintage olanlarını bulabilsek bugün çıkanların önemli bir bölümünün yüzüne bakmazdık işin doğrusu. O zamanlarda en büyük sorun kalıcılık ve silaj değil sabunsu parfüm algısıydı aromatik fujyerlerde.

• Bugün Creed - Virgin Island Water kullandım. Gün boyu üzerimdeydi. Pazar günümü muhteşem kıldı.

Yorum

• Adp colonia intensa

Yorum

• Bu gece biraz daha yoğun...

Click image for larger version

Name:	CRSW5.jpg
Views:	36
Size:	680.0 KB
ID:	44115Click image for larger version

Name:	ORMON.jpg
Views:	42
Size:	670.7 KB
ID:	44116Click image for larger version

Name:	JULETMADAMOUR2.jpg
Views:	41
Size:	613.0 KB
ID:	44117
          PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• MDCI - Chypre Palatin

Yorum

• Bu forumdaki ilk mesajım bu konuya olsun bari.... LM Sensual Orchid...

Yorum

• Nautica - Voyage

Yorum

• Oriza legrand royal vetiver bourbon. Süper

Yorum

• Nishane Boszporusz

Yorum

• Terre D'Hermes ve AdP Essenza

Müthiş uyum sağladılar

Yorum

• Chanel- Coromandel (EDT)

Yorum