Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Chanel Edition Blanche ofistekiler geldiğimi anlıyorlar

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Benim de eskiden favorilerimdendi. Uden şimdi.

• savaser
      savaser Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      ben yeni tanıştığım için bol bol kullanıyorum 😀 Uden dekant bulabilirsem koklarım onu da

• Olfactive Studio Still Life

Biraz daha güçlü olsaydın, yaz için vazgeçilmezlerimden olabilirdin.

Yorum

• Amouage Reflection

Yorum

• L'occitane lavanta kolonyası , duştan sonra kullandığım yegane koku. Müthiş bir tazelenme ve ferahlık hissi veriyor. tende 10 dakika kalıyor sadece ama bence o bile yeterli. denemeyen bir ilgilensin derim.

Yorum

• Yine bir Aventus günü

Yorum

• Istanbuldan kactik sukur guerlain homme intense siksamda egenin havasi herseyden guzel misss gibi kazdaglari..

Yorum

• hermes gentiane blanche..çiçek yaprak saplarının sütlü kırılmış kokusumu desem, ormanda çıtır çıtır basılmış otların kokusumu, yoksa lezzetli bir biber patetes kızartması mı... bilemedim beynim yandı...

Yorum

• Lalique fleur universelle.bol çiçekli ve tatlı bir koku.

Yorum

• Bugün evdeki işleri hallediyorum, kendim için bir güzellik düşündüm ve özledim ve jubilation xxv
                  estefanyen

Yorum

• MDCI Ambre Topkapı. İsminden yola çıkarak ağır bir amber kokusu beklerken fresh ve meyveli bir parfümle karşılaşmak oldukça ilginç oldu. Amber bunun neresinde diye söylenirken ve içinde amberi ararken ortaya çıkan enerjik kokunun aslında beni iyi yönde etkilediğini farkettim. Günlük kullanıma uygun bir yapısı olan parfüm genel beğeniye son derece uyumlu bir çok kişinin sevebileceği bir tarzı var. Fakat gerçek bir amber parfümü arayanların başka maceralara açılması gerekir.

Yorum

• Xerjoff - Nio

Yorum

• Ayvalık'a gece operasyonu ile kaçacağım. Sonra Akçay. Yanımda Christopher Street ve De Bachmakov olacak.

Bursa İzmir yolundan bildiriyorum yollar fena.. Gece kaçın.

Akşam Royal oud'le yazın son kömür atmacaları.

Yorum

• Bugünü Parfums MDCİ Le Barbier de Tanger ile geçirdim. Meşeyosunu ve Lavantasi çoq oturaqli ve doğal. Nicolai NY İntense ayarinda ve İnvasion Barbare'nin çoq çoq onünde. Qlawyemin birqaç harfleri bozuldu ve çoq şeqil olduq wallahi 40'imizdan sonra

Yorum

• Tene TF Noir Femme nemlendirici
                          Kıyafete CDG 8 88
                          Boyuna 2 fıs Plum Japonais

Yorum

• Memo - Italian Leather

Yorum

İşleniyor...
                            X