Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
L'occitane lavanta kolonyası , duştan sonra kullandığım yegane koku. Müthiş bir tazelenme ve ferahlık hissi veriyor. tende 10 dakika kalıyor sadece ama bence o bile yeterli. denemeyen bir ilgilensin derim.
MDCI Ambre Topkapı. İsminden yola çıkarak ağır bir amber kokusu beklerken fresh ve meyveli bir parfümle karşılaşmak oldukça ilginç oldu. Amber bunun neresinde diye söylenirken ve içinde amberi ararken ortaya çıkan enerjik kokunun aslında beni iyi yönde etkilediğini farkettim. Günlük kullanıma uygun bir yapısı olan parfüm genel beğeniye son derece uyumlu bir çok kişinin sevebileceği bir tarzı var. Fakat gerçek bir amber parfümü arayanların başka maceralara açılması gerekir.
Bugünü Parfums MDCİ Le Barbier de Tanger ile geçirdim. Meşeyosunu ve Lavantasi çoq oturaqli ve doğal. Nicolai NY İntense ayarinda ve İnvasion Barbare'nin çoq çoq onünde. Qlawyemin birqaç harfleri bozuldu ve çoq şeqil olduq wallahi 40'imizdan sonra
Yorum