Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Lacoste Essential
    estefanyen

Yorum

• Versace - Dreamer
      #tbt

Yorum

• kilian bamboo harmony..her sıkışımda yüzüme küçük bir gülücük koyan mutlu eden güzel yazlıklardan..

Yorum

• Bugün hiç tanımadığım bir erkek usulca yanıma yaklaşıp parfümün ne dedi mancera Cedrat Boise dedim teşekkür etti rica ettim ve kaçtım

Yorum

• by kilian white crystal
            Cihan Mert İtik hediyesi kendisine teşekkür ederim

Yorum

• Nishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                ilk sıradaki parfüm hangisiymiş ?

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Sultan Vetiver mi acaba?

• Orjinal yazı sahibi: Bahoo View Post
              Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	2.66 MB
ID:	40512 Muglerim biçim biçim
              Ölürem mugler için
              Bir çok iltifat aldım
              Mugler sıktığım için

Hele Loy Loy Loy
              Güzel şişeli muglerim...

Bahattin o çektiğin resimdeki şişeleri birgün aşağıya düşüreceksin bak demedi deme :-))

Yorum

• Afnan supremacy silver

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai
                  Nishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma
                  Tam bayan kokusu denedim ve çok kalıcı.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Masque Milano tango. Adamların her yaptığı mı sağlam olur. amberciler muhakkak denesin
                    Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 19-07-17, 16:25. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Creed - Virgin Island Water.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                        Nishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma
                        Benim de İstanbul'daki satış noktalarında sorup öğrendiğim kadarıyla Hundred Silent Ways en çok satanların başlarında ve alanların büyük çoğunluğu da araplar. Hiç şaşırtmadı. Bana çok uzak bir parfüm.

Yorum

• Hermes un jardin Mediterranee

Yorum

• Dior Homme Sport

Yorum

• Dolu dolu 2 gündür Nishane Zenne'nin üzerine eğilme fırsatı buldum. Karagöz ile beğendiğim bir çalışma ve bu zamanda farkettim ki Zenne, Thierry Mugler Angel'ın tatlı ve sulu meyvelerinin silhat ve çikolatası çıkarılmış hali gibi. O iskelet ise çok güçlü bir amber ile desteklenmiş. Silhat topraksılığı ve kekremsiliği yerine raventin bu yönü kullanılmış, kavunun yerini de tatlı sulu kara üzümler ele geçirmiş. Belli belirsiz gül ve yasemin ile de çiçeksi derinlik katılmış. Katılır mısınız bilmem ama bir de bu yönü ile değerlendirmekte fayda var.

Yorum

İşleniyor...
                              X