Lacoste Essential
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
Nishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matraiNishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Masque Milano tango. Adamların her yaptığı mı sağlam olur. amberciler muhakkak denesinSon Düzenleme Umut Kurtoğlu; 19-07-17, 16:25. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostNishane - Hundred Silent Ways. Mert ve Murat Bey ile yaptığımız sohbette en çok sattıkları 2. parfüm olduğunu duyunca oldukça şaşırmıştım. Şimdi uzun uzun bir deneme yapayım. Ama ilk izlenimim biraz daha bayana yatkın olduğu yönünde ve oldukça kaliteli bir çalışma
- 1 Beğen
Yorum
-
Dolu dolu 2 gündür Nishane Zenne'nin üzerine eğilme fırsatı buldum. Karagöz ile beğendiğim bir çalışma ve bu zamanda farkettim ki Zenne, Thierry Mugler Angel'ın tatlı ve sulu meyvelerinin silhat ve çikolatası çıkarılmış hali gibi. O iskelet ise çok güçlü bir amber ile desteklenmiş. Silhat topraksılığı ve kekremsiliği yerine raventin bu yönü kullanılmış, kavunun yerini de tatlı sulu kara üzümler ele geçirmiş. Belli belirsiz gül ve yasemin ile de çiçeksi derinlik katılmış. Katılır mısınız bilmem ama bir de bu yönü ile değerlendirmekte fayda var.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum