Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Chanel pour Monsieur

Yorum

• Chanel Allure EDP - 2013 öncesi üretim..
      Bu koku neymiş bir zamanlar dedirtiyor.. Yazık :-(

Yorum

• Bugün aquatic günü, öğleden sonra Issey Miyake - L'eau D'Issey ile devam ettim.

Yorum

• Xerjoff - 1888

Yorum

• Eau de gentaine blanche..severek kullandığım miss gibi doğallık kokuyor

Yorum

• Kilian Straight to heaven. Nedense beni eskisi gibi etkileyemiyor nedenini bilmiyorum ama parfüm çok çiğ geliyor bana.

Yorum

• Güne pozitif başlamak için birebir Atelier Cologne Vetiver Fatal kullandım.

Yorum

• No 5 L'eau kullandım.Çok güzel fakat çok hafif bir parfüm.Parfümden ziyade hoş bir krem kokusu gibi.

Yorum

• FM Carnal Flower, akşam için de Comme des Garcons Daphne
                    https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Tiziana Terenzi Maremma... Başlangıçta kremsi, tozlu, tatlı çiçeksilik ve canlı meyvemsilik eşit dengedeyken daha sonra orta bölümde tatlı ve yumuşak çiçeksilik öne çıktı tenimde. Tatlılık rahatsız eden bir tarzda ve seviyede değil. Süsenin beyaz miskle ve kremsi odunsulukla birlikteliği bazen yumuşak bir süet illüzyonu da yaratıyor. Sonlarda ise dümeni reçinemsi (labdanum) amber alıyor, parfümün en sevdiğim kısmı da sonu oluyor. Kalıcılık oldukça uzun, farkedilirlik de ilk saatler gayet iyi, sonra normale dönüyor ve giderek tene yaklaşıyor. Tarz olarak kullanmayacağım bir parfüm ama rahatsız da etmedi.

Yorum

• Parfum d'Empire - Ambre Russe

Yorum

• Hermes Terre D'hermes Pure

Yorum

• Xerjoff - Mefisto

Yorum

• Lalique Encre Noire

Yorum

• Kış geri geldi. Merchant of Venice - Ottoman Amber sıktım ben de

Yorum

İşleniyor...
                                X