Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane - Boszporusz

Yorum

• Diptyque L'Ombre Dans L'Eau EDP.
      Serin bahara çok yakıştı

Yorum

• Bugün sevgili arkadaşlar bir hata yaptım ve ne zamandır kullanmadığım V&R spice bomb extreme kullandım inanın ben bile iğrendim, iğrendim derken çok fazla fıslatmışım, otobüste sağımdan solumdan yumruk ya da laf yiyeceğim diye çok tedirgin oldum açıkçası. Yanlış mevsimde yanlış parfüm tercih ettim. Bu koku benim severek kullandığım bir koku ama artık Uzanamayacağım yüksek bir yere kaldırayım da tekrar elime geçip kullanmayayım özelikle önümüzdeki 5 ay boyunca. Yanıma akşam dönüşü Histoires 1875 carmen bizet almıştım ama kullanmama gerek kalmadı

Yorum

• Yorum

• KARALARIN_CEMAL
            KARALARIN_CEMAL Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            ikisinin de birbirinden farkı yok koku olarak aynı :-)) Şu Ursa yı sevenlere acayip İrite oluyorum arkadaş, nasıl bir zevktir bu anlamadım gitti

• Amouage Reflection

Yorum

• The Different Company Sel de Vetiver, sıcak havalar için biçilmiş kaftan

Yorum

• NISHANE wulong cha

Yorum

• Dunhill Icon'la devam...

Yorum

• Gun icin biraz agir olsa da sabah serinliginde iyi gitti Tom Ford- Black Orchid

Yorum

• Bugün Aventusla açılışı yaptık

Yorum

• Reflection + Isfarkand

Yorum

• Jagler for woman

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Dior Homme

Yorum

• opus 1870 dekantını edindikten sonra 1 fıs sıkıp kenara koymuştum bu gün tekrar fıslattığımda oldukça hoşuma gitti ..büyük ihtimalle yuzu meyvesinden gelen çayımsı ekşimsilik çok hoş.

Yorum

• Hermes Eau de Gentiane Blanche. Bahar ve yaz aylarında günlük kullanıma uygun, ferah çiçeklerle harmanlanmış hayvansı olmayan bir misk, oldukça farklı kullanılmış tütsü ile oluşturulan aquatic ve tematik olmayan fresh bir parfüm.

Yorum

İşleniyor...
                            X