Ufak bi tatile çıkarken yanıma ursa ve mdo vanille almayı düşünüyorum. Bu arada yorum yapamadım gönderinin altına ) Ursa animalic başlıyor ama kesinlikle o kategorinin parfümü değil bence. Kişisel zevktir Altuğ hocam bişe diyemem valla )
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Histories Parfum This İs Not A Blue Bottle.Yaz aylarına güçlü bir alternatif.Uygun fiyatı farkedilirilik ve kalıcılık, bu markanın diğer parfümlerine nazaran mükemmel.Acı portakalla açılıyor,orta noktalara bal dahil oluyor,kapanışı amber ve paçuli tamamlıyor.
- 6 beğenme
Yorum
-
Francesca Bianchi - Dark Side, Havayı hafif soğuk bulunca hemen kullanasım geldi. MFK APLS nin bana göre çok daha üst düzey bir benzeri. APLS nin sadece MFK butiklerinde satılması kararından sonra Dark Side bu boşluğu fazlasıyla dolduracak potansiyele sahip.
- 5 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8Montale Red Vetyver. Terra d'Hermes e güçlü bir alternatif arıyor iseniz buna bir göz atın derim. Hermes kadar turunçlu değil belki ama vetiver dışında diğer hepsinden azar azar var ve performansı çok iyi Özellikle parfüm merakına yeni yeni kapılan arkadaşlar için alternatif bilgi.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
- 5 beğenme
Yorum
-
Orlov Elixir kullandım, Bu orlov larda saflık var, serge Lutens chergui gibi arabic koku tarzı var ama daha saf ve yoğun lüks biraz feminen diyebileceğimiz bizim içinde kullanılabilecek bir koku, bana ultra lüks geldi. Roja ları denemedim bilmiyorum ama kıyaslama yapılırsa Orlov lar önde olacaktır diye düşünüyorum, ısrarla spliti yapılsın diyorum
- 4 beğenme
Yorum
Yorum