Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Tapatalk uygulamasinda bu basliga erisilememesi sorunu ile ilgili olarak eski basligi kilitleyip arsive aldim ve yeni baslik actim; buradan devam edelim, bakalim soruna care olacak mi?
Evet çare olmuş Akşam için Lumiere Noir. Her kullanışımda ayrı bir keyif veriyor. Reformüle filan olmadan stoklamak lazım. Malum marka satıldı. Ne olacağı belli olmaz bunların
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gezi dönüşü duş aldıktan sonra 3 gün önce kullandığım eşohman üstünü giyineyim dedim. Üzerinde misler gibi bir koku. Dikkat edince hemşerimin dediği gibi Coromandel-Ambre Nuit karışımı, yumuşak ama güçlü bir koku aldım. (Salvatore Ferragoma Terra Rosa). Hoşuma gidince başka da koku kullanmadım.
Son Düzenleme PinotNoir; 27-03-17, 00:40. Tarafından yapıldı.
Umut'la konuşurken adı geçince akşamüstü Profumum Roma Arso kullandım. Yanmakta olan yeşil iğneli çamlar, sedir, çam reçinesi ile gerçekleşen açılışı sarmalayan keskin metalik bir duman, bu ilgi çekici olabilecek açılışı benim için gerçekçilikten biraz uzaklaştırıyor. Ancak yarım saat içinde, parfüm tenimde kurumaya başladığında ve o garip metalik hissiyat kaybolduğunda, devreye giren tatlı baharatlarla beraber iyiden iyiye Fille en Aiguilles - Norne sularına giren daha sıcak bir orman kokusu ortaya çıkıyor. Bu bölüm, diğer iki parfümün halen biraz gerisinde kalsa da parfümün kesinlikle en keyifli kısmı. Sonlarda, sönmüş bir kamp ateşinden kalan yarısı yanmış ve soğumuş odunların kokusu uzun süre devam ediyor. Fille en Aiguilles gibi büyük değişimler, sürprizler, katmanlar söz konusu değil ama tamamen aynı çizgide gittiği veya boyutsuz olduğu da söylenemez. Bu açıdan Norne ile kıyaslamak daha mantıklı gibi. Norne, detaylar açısından biraz daha zengin ve özellikle açılış itibarıyla daha doğal. Kalıcılık gayet iyi oldu tenimde, yayılım ise genellikle ortalama ve ortalama altı seyretti. Kışın, etrafı rahatsız etmeden kullanılabilecek maskülen bir yapısı var. Kendi kulvarındaki iyi seçeneklerden biri.
Yorum