PDM - Carlisle. 🙂
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Chanel No 5 EDT kullandım. Bu aralar çok severek kullanıyorum. EDP nin önüne geçti diyebilirim. Daha çiçeksi, tertemiz, yumuşak, yormayan bir koku. Zaten orjinal parfüme EDT nin daha çok benzediği söyleniyor. Kayınvalidem de bunu onaylamıştı. Benim de NO 5 e önyargılıyken, birinin üzerinde beğenip kullanmaya başlamam bununla olmuştu. Sonradan her çeşidine hayran oldum, o ayrı☺️
- 14 beğenme
Yorum
-
VERTUS... ROSE PRIVE
Denedigim kokulara benziyor.. zaten butun kokular birbirine benziyor.. farkli olmak adina yapilan çalışmalar da cok absurt geliyor bana...
Guzel bir parfum.. gul temali ama bayık degil... hafif tatli bir unisex... hatta maskulene egiliyor diyebilirim..
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 11 beğenme
Yorum
-
FRANCESCA BIANCHI - Tiger Tiger..
Biraz çitlembik sabunu, biraz guava meyvesi kolonyası..
Tatil yörelerinde satılan havuçlu, narlı , greyfurtlu ve kan portakallı içecekler gibi..
Ylang ylanglı oda spreyinden biraz, maki reçineli mumdan biraz..
Sonlara doğru karanfilli ve tarçınlı araba kokuları gibi çok hoş bir drydown ile bitiyor.. ( hiçbiri yokmuş bu arada.. )
Biraz Laurent Mazzoni Sin Die"nin yabani mandalina ve greyfurtunu andırıyor, tabi kendine münhasır kalıcılığıyla..
İyisin, hoşsun Francesca Bianchi ama kaplan bu parfümün neresinde?
Gerçi, hiç gerçek kaplan koklamadım.. Bu da böyle bir anımdır..
Not: Ne Hollanda parfüm evlerini severim, ne de kedigillerden kaplanı.. Saçma sapan hayvan.. Hoşt..Son Düzenleme uncle-benjen; 27-02-21, 21:14. Tarafından yapıldı.
- 11 beğenme
Yorum
Yorum