Elime bir şişe Eros-Flame geçti kokuyu bileğime bir saat önce sıktım karemelize bir havası narenciye vanilya tonka güzel bir birliktelik oluşturmuş. Beğendim sayılır daha önce denediğimde beğenmemiştim. Yaz için biraz ağır olsada baharda çok güzel bir etkiye sahip olabilir. Performansı şu anlık iyi ama 1 saat oldu bakalım ne kadar dayanacak. Herkese mutlu hafta sonları dilerim. 🙂
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Gallivant Istanbul
İlk denediğimde ilgimi çeken bir yanını bulamadım, hatta Istanbul teması hep böyle oryantalist şekilde işlenmek zorunda mı diye de geçirdim içimden.Turistik mekânları gezelim, karşılaştığımız olağan aromaları derleyelim, illaki baharatlı bir yanı olacak, tatlılık da olsun sonra reçinelerle de derinleştirelim, gül mü hmm bu sefer olmasın sonra klişe bir iki akor daha işte size bir Istanbul souvenír i...
Sakinleri için şehir çok başka şeylerle hatırlanır muhtemelen ve çok daha kompleks etkiler yaratır ortaya çıkacak kompozisyonlar(ferah deniz akorlu bir şeyler de değil benim için buarada)
Böyle düşünerek burun kivirmistim bir süre ama soğuk havalarda güzel gidiyor açıkçası, drydown da yumuşacık ve insanı sarmalıyor.Kalıcılığı da oldukça iyi.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum