Kerosene Broken Theories. Odanın içini kaplayan baharatlı bir duman bulutu var. Oryantal tarafını da görmüş oldum ikinci kullanmamda. Erkeksi ve karizmatik kokuyor. Patchouli 24 ile birlikte kör alış yaptığım tek parfüm. İkisi de beni üzmedi hatta baya tatmin ettiler diyebilirim. Yine de yatırım tavsiyesi değildir.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Ambre sultani bilegime fislattim, guerlain angelique noir’in aynisi.. Melek otu, amber, ahsap notalar, o kadar tanidik geldi ki.. Sonra dedim bakiim hangisi hangisinden calmis? Tabii ki copy paste yapan guerlain cikti, serge 2000 guerlain 2005’de surum...
- 11 beğenme
Yorum
-
Penhaligon's - Belgravia Chypre..
Belgravia'nın servisi..
Londra'nın Belgravia bölgesi.. Yani bizdeki İstanbul'un Bebek semti..
Lüks, güzellik ve şatafat..
Ama gelen koku..
Şehirin oldukça dışında, boya ve epoksi üreten bir fabrikanın hemen dışından geçen derenin etrafındaki yabani böğürtlenler ve yoğun çalı bitkileri..
Meyvelerinin yamru yumru şeklinden yabani olduğu hemen belli olan tozlu limon ağaçları..
Ve de reçineden yapış yapış servi ağaçları..
Kozalak ve çiçeklerinden gelen farklı kokular, fabrikadan esen kimyasal tınılarla karışıyor..
Çok doğal ve sağlıklı gelmese de, kendine has ve çekici..
Penhaligon's sevdiğim bir marka, hep söyleyecek birşeyleri olan enteresan insanlar gibi..
Ya da düşük bütçeli ama seyrederken zamanın akıp gittiği 3. sınıf filmler gibi..
Eğlence garanti..
Son Düzenleme uncle-benjen; 29-01-21, 17:54. Tarafından yapıldı.
- 18 beğenme
Yorum
-
Cinayeti Gördüm (Blow-Up) filmi tavsiye uncle-benjen
-
Antonioni filmleri gibi biraz depresif biraz da minimalist bir çizgi için demiştim. Siz istiyorsanız kalabilir Rayiha, benim için çok da sorun değil. Benim fazlalıkları atma eğilimimden dolayı olsa gerek çıkartmak istemiştim. Bazen insanlarda bile kurdeleler fazla olabiliyor.
"Portraits" serisinden emin değilim, şimdilik bir şey demem pek sağlıklı olmaz. Biraz daha Penhaligons kültürüne hakim ve aşina olduktan sonra belki... Bu kış geçsin artık Penhaligons kokularını denemek istiyorum.
-
La Petite Robe Noire kullandım. Son günlerde en sık kullandığım parfüm. Dışarı çıkarken de hep onu sıkmışım. Montum ve atkım buram buram kokuyor. Montuma yaklaştığım anda geliyor kokusu burnuma. Ve öyle güzel kokuyor ki.. Ben başkasının üzerinde böyle bir koku alsam, dayanamam sorarım herhalde. Tatlı ama kadife gibi, yumuşacık, pudralı bir tatlılık. Çok kaliteli bir hissi var. Kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Son günlerde değerini daha çok anladığım bir parfüm.
- 18 beğenme
Yorum
-
Başta şişeden koklayıp fazla tatlı bulduğumdan pek ciddiye almamıştım bu seriyi ama bir gün Couture'ü denedim ve çarpıldım. Aksi gibi üretimi de durmuştu, peşinden çok koştum. Sonra Legere ve Velours'u da aldım. Gerçekten de bu seride insanı iyi hissettiren birşey var, mutluluk kokuyor desem çok mu abartmış olurum
-
Gerçekten mutluluk veriyor🥰 Benim elimde de klasiği haricinde Intense olanı var. O, biraz daha ağır. Biraz daha oturaklı abla gibi. Kalıcılığı çok iyi. Gece şık bir yere giderken, hem tatlı, aynı zamanda kaliteli ve buram buram kokmak için ideal👍
Yorum