Günaydın, mutlu pazarlar... Shalimar edc kullandım, söylentilere göre bay guerlain bu kokuyu sevgilisinin külodunu düşünerek tasarlamış... Sıfır alkol, bol esans üstelik bu bir kolonya? Dün gece de dediğim gibi ne varsa eskilerde var...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 15 beğenme
-
unique luxury kutay denedim. İlk andan son ana kadar viski kokusu çok ciddi şekilde hissediliyor. Başlangıçta karanlık , havalandırması iyi olmayan bir bara girdiğinizde ki kokuyu hatırlıyorsun. Bu yoğun koku 15-20 dk sonra daha sakin hale geliyor. Diğer notaların devreye girmesi ile maya kokusunu andıran bir yapi ortaya çıkıyor. Son aşamada ise daha hoş geldi koku. Kalıcılık oldukça yüksek.
- 19 beğenme
Yorum
-
Zoologist - Squid..
Moda deniz klübü parfümü değil..
Yaz sıcağında kürekle harç kazan amele parfümü..
Ama iyi anlamda..
Zor zamanların, egzos ve tütsü kokan biraz tatlımsı bu enteresan parfüm yaza, terlemeye ve kardiyoya yakışacak, tatlımsı olmasa mükemmel olacak bir parfümmüş..
"Yok bundan sonra size sigara filan
Uçuyor yıldızlara müptezel bayan"
- 15 beğenme
Yorum
-
KILLIAN ..SACRED WOOD
Zaten seviyordum karda kista daha cok sevdim... Ne guzel yakisiyor soguk havaya...
Ve ayrica kendim gibi delilerle ayni ortamda olmak cok keyifli... Ust kat komsuya selamlar... ☝️@uncle-benjen
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son Düzenleme Sparfume; 24-01-21, 16:01. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: uncle-benjen View Post
Günceli bile headshot..
Parfümün spreyine ilk bastığın an zaten gaipten bir "Finish him!" diye bir ses geliyor, Alah Allah n'oluyor ya falan derken daha anlamadan olanlar oluyor...
Son Düzenleme Aryan; 24-01-21, 17:59. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum