Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Material.

    Yorum


    • Cacharel pour l'homme ...lavantaya saygı duruşu.. bazıları çiğ lavantayi pek sevmeyebilir.. yada lavantalı parfümleri ama bunda o kadar ustaca kullanilmiski.. Açılışı gri fanilya gibi sert fakat oturunca inanilmaz güzel bir kokuya dönüşüyor..erkeksi ,maskulen ve biraz maço..herkese gitmez..20 yaş teennage tasiyamaz,olmaz..30 sonrasi efendi adam kokusu,centilmen..hep dolabimda olmasini isterim ve ulasabildigim sürece kullanmak...kaşarel tam bir mastirpays...👏👏👏
      koku 10/9
      Kalıcılık 10/8
      Farkedilirlik 10/9
      Genele hitap 10/7

      Buarada koku ile ilgili yorumları nosyalji olsun diye ararken eskiler bilir ( lord sparhawk) saklı notalar blogunda 2013 yilinda yaptığım yorumu buldum.. nostalji oldu gerçekten

      "bu koku yabancıların underrated dedikleri "hakettiği değeri görmeyen" kokulardan..benim kullandıkça sevdiğim sevdikçe kullandığım ve hergeçen gün daha çok bağlandığım harika bir maskülen..ilk kullanmaya başladığınızda burun kıvırabilirsiniz fakat kullandıkça değerini anlayacaksınız.hele o sert açılıştan 5 dakika sonra koku oturmaya başladımı burnunuza gelen rahiya hiçbir lavanta temalı parfümde yok..grey flannel FIFI ödülü almış ( çokta fıfı FIFI nın ödülü) bence bu ondan katkat daha klas bir koku...bence her parfümseverin dolabında bulunması gereken ender kokulardan.."
      Son Düzenleme ANDY DUFRESNE; 11-09-21, 23:53. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • Amouage - Beach Hut Man

        Yorum


        • Narciso Rodriguez for him edt

          Yorum


          • Hava serin olunca canım tütün merkezli bir koku çekti ve serge lutens sidi bel abbes kullandım.

            Yorum


            • Kilian Gold Knight.

              Yorum


              • Bugün ambalaja pek dikkat etmeden sıvı sabun şişesini doldurdum. Ellerimi yıkarken L'Instant Magic kokusu aldım, ve o zaman en son badem sütlü sabun sipariş vermiş olduğumu hatırladım. Kokuyu çok özlemişim, hemen kutudan çıkarıp bir fıs sıktım.

                L'Instant Magic, parfüm maceramın başlarında, pudra kokusu konularında hep karşıma çıktığı için çok merak ettiğim bir parfümdü. Bu parfümden haberdar olduğumda üretimi durmuştu ve piyasada bulunmuyordu. İnternet alışverişlerine de henüz cesaret bulamamıştım. Sonunda bir mağazada rastlamış ve tester'ı olmadığından körlemesine almıştım.

                Parfüm bergamot ve hafif çiçeklerle açılıyor. Narenciye notaları uçtuktan sonra badem, mimoza, ve sonrasında tatlı pudra hissini güçlendiren iris ve tonka devreye giriyor, bademse giderek acılaşıyordu. Miskin de etkisiyle tatlı-acı ve boğucu bir hale dönüştüğünden tam olarak keyfini çıkaramıyordum. Ancak aradan geçen 5 yıl içinde bu acılık giderek yok oldu ve parfüm Trussardi My Name'e yaklaşan hafif buruk, yumuşak, bir ton kazandı.

                Bendeki şişe orijinal, ilk tasarım. Sonrasında çıkan Bee bottle adı verile klasik şişe biraz daha hafif gibiydi. Yakın zamanda şişe tasarımı yine değişti ve parfüm Guerlain'ın tüm çağdaş parfümleriyle birlikte "Efsanevi Seri" adı altında L'Heure Bleu, Mitsouko gibi klasik parfümlerin 100 yıllık şişeleri içinde kondu. Yeni şişede bir reformülasyon oldu mu belli değil ama o acılık gitmişse, hergün kullanabileceğim, çok rahatlatıcı, yumuşak konforlu bir parfüm olur L'Instant Magic.

                Bu arada, sıvı sabun Frosch Badem Özlü El Sabunu. Deterjan ve yumuşatıcısı da varmış, bu parfümü sevenleri mutlu eder diye düşünüyorum
                Son Düzenleme Rayiha; 12-09-21, 19:49. Tarafından yapıldı.

                Yorum


                • Libra
                  Libra Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ben de yazıyı okurken hangi sabun acaba diye merak etmiştim😊 İlk fırsatta deneyeceğim🙏🏻

                • Rayiha
                  Rayiha Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Daha önce bulaşık deterjanını kullanmıştım Libra, o da acıbadem kurabiyesi gibi kokuyordu ya da Roberto Cavalli Essenza gibi Çamaşır deterjanını yeni gördüm, ben de onu deneyeceğim.

              • Carolina Herrera CH Men

                4 mevsimlik, her ortama uyum sağlayan tam bir gündelik parfüm.

                Yorum


                • Mont Blanc - Explorer. Spora giderken kullanmayı sevdiğim bir parfüm

                  Yorum


                  • Armani Gio Essenza

                    Yorum


                    • xerjoff alexandria 2; hafif tatlı odunsu bir parfüm.özgün bir parfüm diyebilirim pek benzerine rastlamadım ama çarpıcı fark yaratan bir parfümde değil.birincisi çok karışmış bir harmanı var.Fragrantica olmasın kolay kolay kimse nota ayrımı yapamaz ama maşallah instagramda ve youtubeda herkes en kokmayan notayı bile hissetmiş.Bana göre fazlasıyla abartılmış parasını asla hak etmeyen designer üstü, niş altı en fazla commes des garcons veya hermes kalitesinde feminene yakın bir parfüm.Bir çok insana göre en iyi gül parfümüymüş ben gül notasını bile doğru düzgün alamıyorum.eğer bu gül parfümüyse ambre nuit,lumiere noire,lyric gibi parfümleri nereye konumlandıracağız.İnsanların yorumlarını görünce bendeki dekantta bir sorunmu var diye düşünüyorum.Güzel parfümmü? evet ama 500 euro edecek bir durumu yok

                      Yorum


                      • Nishane ani bayılıyorum bu kokuya

                        Yorum


                        • Guerlain Lidg edt

                          Yorum


                          • Bentley Intense

                            Yorum


                            • Creed - viw

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X