Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Eylul-2021

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Armanı prive rose d'arabie. Erkek kullanımına da uygun gül merkezli güzel bir koku.

    Yorum


    • Serge lutens vetiver oriental

      GM1900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • Terre D'Hermes Eau Intense Vetiver Hermès


        Her şekilde güzel, Hermes dünyanın en iyi 3 designer parfümünden biri benim için diğer ikisi Dior Homme İntense ve çoğu kişinin bıktığı her 3 kişinin beşinde olan Black orchid

        Yorum


        • MASQUE MILANO... KINTSUGI

          Aklimda kalan denemek istedigim bir kokuydu... Yaz icin ideal diyen arkadaslari dinledim ve aldim... cok yogun ve bence zor bir acilistan sonra hemen tene yaklasiyor sakinlesiyor cok sevdim... unisex olsa da icindeki tatlilik bence kokuyu feminene eviriyor..

          SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

          Yorum


          • Bugün Velvet Orchid kullandım. Çok güzel bir parfüm gerçekten. Bahçede otururken, hafif esintiyle birlikte ara ara burnuma geldi ve çok keyif aldım. Kalite hissi veren, insanın içine işleyen bir kokusu var. Black Orchid de aynı şekilde beni çok etkiliyor.

            Yorum


            • Swann
              Swann Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Black’i daha etkileyici buluyorum ben @Libra😊

            • Libra
              Libra Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Benim de ilk tercihim Black sevgili @Swann😊 Eskiden Velvet daha çok severdim ama son 1-2 senedir Black en favori parfümlerim arasına girdi.

          • Bir süredir keskin ya da şekerli olmayan, yumuşak ve temiz bir gül parfümü arayışı içindeyim. Lancome'dan Idole ve Idole Intense gül parfümleri listemdeydi. Orijinal Idole'ü denemiş ancak ağırlıklı olarak misk kokusu almıştım ve koku yoğunluğu olarak çok zayıf kaldığını hatırlıyordum. O nedenle yorumlarda daha yoğun ve gülü daha baskın olarak görünen Intense'in mini boyunu körlemesine almaya karar verdim.

            Idole Intense, ilk anda tatlı güllerle açılıyor, ancak tatlılık kalıcı değil. Güller kırmızı ve hafif baharlı türden. Ardından temiz yasemin kokusu, ki bu aşamada neredeyse Pure Poison esintisi aldığımı söyleyebilirim. Sonrasında ise koku oldukça tanıdık, hatta nostaljik bir havaya bürünüyor. Sanırım bu şipre akorunun etkisi. Çocukluğumda duyduğum, çok tanıdık bir koku sanki ama adını koyamıyorum.. Muhtemelen 70'lerde sıklıkla kullanılan ve etkisini 80'lerde de sürdüren parfümler olabilir. Belki biraz da Narciso uzun siyah şişeden (EdT) izler var ki kendisi hiç sevmediğim bir parfümdür, bu aşamada "sevmediğim ot burnumda bitti" diyerek biraz hayal kırıklığına uğruyorum. İçerik listesini tekrar kontrol edince dip notalarda görmeyip sevindiğim miskin aslında orta notalara gizlenmiş olduğunu farkedip dikkatsizliğime hayıflanıyorum. İşin enteresan tarafı, uzaktan uzun süre burnuma esen bu nostaljik akor, burnumu koluma yaklaştırdığımda yerini hafif tatlı güle bırakıyor.

            Idole Intense kesinlikle çok katmanlı, değişken ama dengeli bir kompozisyon. Kaliteli olduğunu hissettiriyor. Oldukça şık bir havası var. Yayılımı da kalıcılığı da bende yüksek oldu, sanırım cildim miski abarttığından ve duyarlı olduğumdan 6 saat önceki tek fıs hala kuvvetli bir şekilde burnuma esiyor. Keşke misk bu kadar baskın olmasaydı ve rahat rahat kullanabilseydim. Kendisiyle pek anlaşamadıysam da, sorun onda değil bende olduğundan Umarım serin havalarda daha iyi bir etki bırakır. Ya da Idole alıp katmanlasam mı, gül ararken gül bahçesinde kayboldum zaten, bir diğer gül de yolda şu an

            Yorum


            • PDM - Carlisle.

              Yorum


              • ALAIA... ALAIA EDP BLANCHE

                Kadin kadin kokan parfumlerden bir daha.. Gerçekten güzel.. .Vintage.. ben parfumum diyen kokulardan...

                SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

                Yorum


                • Rayiha
                  Rayiha Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Badem aşkına körlemesine almıştım. Gerçekten çok güzel bir parfümdür ama kullanmak için bana fazla güçlü gelmişti, misk de bir hayli yoğundu. Benden daha çok yakışacağını düşündüğüm bir arkadaşıma hediye ettim, gerçekten de onda çok iyi durdu, bu vesileyle parfümün güzelliğini uzaktan da olsa koklamaya devam ettim


              • Hermes concentree d'orange verte. Edc'den daha kalıcı olabilir yalnız edc'deki portakal kullanımı daha doğal, daha canlı ve daha ferah bence.

                Yorum


                • L'Artisan Timbuktu, hafif serin havada denemek için güzel bir fırsat. Tek fıs sıktım ancak buram buram geliyor burnuma.. Vetiveri, paçulisi, yeşilimsi mangoluğu çok hoş..

                  Yorum


                  • Ilkin begenmedigim bircok koku su an cok hosuma gidiyo neden bilmem, bahardan mi acep... Neyse 24 Faubourg kullandim hatta o kadar begendim ki bir de yazdim...

                    https://fatonunparfumleri.blogspot.c...-1995.html?m=0

                    Yorum


                    • Nautica Voyage


                      Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                      Yorum


                      • H24

                        Yorum


                        • Masque Milano - Tango

                          Yorum


                          • PDM - Carlisle. 🙂

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X