Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfumhobisi Geleneksel Nishane Spliti (Ödeme Toplama)

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Eksik noktaları anlayabilmek için bazı ufak sorularım olacak:

Şişeli Unutamam talep ettiğimde 7,5 ml olarak mı alabiliyorum? Eğer öyleyse en azından 10 ml olsun düşüncesiyle ekstradan +2,5 ml dekant talebinde bulunmak isterim.
    Parfümlerin dağıtımının kutusuz olarak yapılıyor olmasının forumda yakın zamanda tartışılan tester parfümlerin splite açılması ihtimaliyle alakası var mı yoksa Nishane yine mi kutuları yetiştiremedi?
    Matos'un yeni parfümü dağa mı kaçtı?
    Babam böyle kek yapmayı nereden öğrendi?

Teşekkürler, saygılar.

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Her turlu satisa gider Altug hocam. Sonucta bu splitten alinan siseler bu platformda satilamaz demek gerekir. Ha soylenmisse de kacirdim kusura bakmayin.

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Mesela ben daha uygun fiyata tester gondermelerini tercih ederdim 👍 Sonucta amac üzüm. Bagciyla bi isim yok sahsen...

• cornelius
      cornelius Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Swann o da eklenmiş oldu şimdi

matrai , cantona8 Bence de her durumda satışa gideceği kesin. Hayırlısı diyelim.

Patchouli Koza şişeli rica edebilir miyim

Yorum

• omerikb
      omerikb Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hocam nasıl bir koku acaba tatlılık var mı ?

• Selective44
      Selective44 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Farklı bir paçuli parfümü. Amber ve balın verdiği tatlılık var. Detaylı deneme imkanım olmadı. Bileğime bir fıs atıp gün içinde kokladım ara ara. Tatlılık var. Ama deri ve tütsü de vardı hissettiklerim arasında. Dediğim gibi farklı bir paçuli parfümü. Hatta ben nasıl paçuli parfümü demiştim. Fakat sanat eseri olduğu kesin.

Nishane Nanshe 5 ml ekleyelim Altuğ hocam.

Yorum

Nanshr nasıl bir koku arkadaşlar bilgisi olan var mı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cornelius View Post
        Eksik noktaları anlayabilmek için bazı ufak sorularım olacak:

Şişeli Unutamam talep ettiğimde 7,5 ml olarak mı alabiliyorum? Eğer öyleyse en azından 10 ml olsun düşüncesiyle ekstradan +2,5 ml dekant talebinde bulunmak isterim.
        Parfümlerin dağıtımının kutusuz olarak yapılıyor olmasının forumda yakın zamanda tartışılan tester parfümlerin splite açılması ihtimaliyle alakası var mı yoksa Nishane yine mi kutuları yetiştiremedi?
        Matos'un yeni parfümü dağa mı kaçtı?
        Babam böyle kek yapmayı nereden öğrendi?

Teşekkürler, saygılar.
        Oncelikle ben de saniyeler sonra da olsa Unutamam siseli talebi verdim sizden sonra hocam. O yuzden kendimi bu posta dahil etme geregi hissettim. Unutamam konusundaki siseli sorunsaliniza +1.
        Kutusuz olmasinin anlamini ben de anlamadim. Tester parfum olma ihtimalini sifir goruyorum. Bu fiyata kutusuz kapaksiz urunler yollanacaksa bu konu rahatsiz edici olur. Ben rahatsiz olurum en azindan. Yoksa is Nishane nin yurt ici kullanicisina bakis acisi gibi konulara evrilerek uzar gider. Tester a karsi degilim ama fiyati ikna edici olmali diyordum basindan beri. Kutusuz yollanacaklarini siz yazinca fark ettim keza. Kutulari bilahare yollanacaktir belki?
        Matos sorusundan anladigim kadariyla son calismalardan biri eksik. Bu da benim editorlugu aslinda cok da hak etmedigimi gosteriyor. Parfum işinden cok uzagim keza. Yeni cikanlar trendler vs....
        Kek cok severim.

Yorum

• Selective44
          Selective44 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kutusuz olma olayını gerçekten ben de anlamadım. Neden böyle bir olaya girdiler. Dediğiniz gibi malesef marka kendi ülkesinin kullanıcılarına yurt dışı kadar sıcak davranmıyor. “Eğer ünlü değilseniz”

Ama belirtildiği gibi, şişeli talep edenler şişenin yarısını da alamıyor. O zaman sorudaki gibi 7.5 ml düşüyor ?

Nishane Nanshe ile ilgili detaylı yorumlamayı yarın yazacağım. Şu anda kimseyi yanlış yönlendirmek istemem.

Gül ve paçuli ana notası üzerine kurulmuş olan Cecile Zarokian parfümü diyeyim şimdilik sadece.

Yorum

• cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Aklima Voleur de Roses geldi nedense

Altuğ Hocam hayırlı olsun Split.

Unutamam ve Wulong Cha şişeli mümkünse.Dekantları yarın yazarım

Yorum

Nanshe
          Ege
          Unutamam
          Vain Naive
          ... 5 er ml

Nefs 3 ml

Lutfen...

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

şişeli olarak hundred silent ways
            5 ml ani
            5 ml fan your flames

rica ediyorum.

Yorum

25ml Ege
              25ml Ani

Bu şekilde alabiliyorum sanırım. Şişe istemiyorum. Kurallar çok karışık yanlış bir hesap yapmışsam düzeltirim tekrardan.
              Son Düzenleme anigemini; 14-10-20, 01:14. Tarafından yapıldı.

Yorum

Nishane Nanshe

Nishane EGE

Nishane ANi

Nishane Unutamam

anca 5ml alabiliyorum, hepsinde 5 ml alabilirmiyim lütfen.

Yorum

Nefs 3 ml talebimi şişeli olarak güncelleyebiliriz. Gerekli incelemelerden sonra sıra bana gelirse.

Yorum

5 ml Afrika Olifant rica edeyim şimdilik

Yorum

Ani, Nanshe, Hacivat, Unutamam ve Fan Your Flames 5 ml.rica ediyorum Altuğ Hocam. Kolaylıklar diliyorum.

Yorum

Altuğ hocam kolay gelsin

Wulong Cha. 10 ml
                        hacivat. 10 ml

yazabilir misiniz

Yorum

İşleniyor...
                        X