Bond no.9 oud
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Debussy View Post
AJ Arabiya Black No I'in daha doğrusu markanın genel parfümörünü (Micallef'in parfümörü, makineye bağlayıp seri üretime geçmiş biri) gördüğüm zaman splitte dahil olsam da sonradan caymış sizi de uyarmıştım, yalnız bu kadarını beklemiyordum, o fiyatlara el insaf.
- 12 beğenme
Yorum
-
#708.3Misafir Yorumladı29-01-17, 05:09Yorumu düzenlemeÇok güzel özetlemişsiniz. Zaten Fragrantica puanı vesaire ne kadar yüksekse suya sabuna dokunmama oranı da o kadar artıyor gibi gözlemledim, daha sıradan parfümlerin daha doğrusu genel beğeniye uyan parfümlerin puanları daha yüksek oluyor istisnalar olsa da. Başlangıç seviyesindeki insanlar için faydalı olsa da bir noktadan sonra oralara takılı kalmanın hiçbir anlamı yok bence de; kendi zevkimizi bulmak ve bu tarz etkilenmelerden kaçınarak denemek önemli olan.
-
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz Mete ve Ozan hocam...Bazen çok yanıltıcı olabiliyor fragrantica
-
O kadar beklentilerim vardı ki. Üzüntü bastı resmen..İyi ki girmemişim. Byredo- Montale- Mancera sürekli yeni koku çıkarıyor gördüğüm kadarıyla. Bir de Clive Christian ile Roja Dove çatır çatır yeni kokular çıkardılar son bir senede.
-
Çok şükür nezle gripden burnum iptaldi şimdi birazdaha iyiyim açılışı ınıtıo afrodizyak ile yaptım ama ne yazıkki begenemiyorum resmen çikolatalı gofret . Tamam tadında bi tatlılık ama bana uymadı . Bende ursayla onu iptal edip geceyi ursaya bıraktım . Buarada saklınotalar özgün hoca yazmaya başladı yine . Allah validesine acil şifalar versinde hep yazsın inşallah .
- 9 beğenme
Yorum
-
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trustaltJovoy Private Label...Çok mu sentetik bana mı oyle gelıyor??
- 3 beğenme
Yorum
Yorum