Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bugün portakallı vicks , portakallı efervesan tablet , tuz notalarının bol oldugu burun spreyi ve bol sentetik maddeler içeren antibiyotik kullandım . Bikaçgün daha buşekilde devam edicek neyazıkki. ( nezle grip)
Akşam arkadaşlarla yemeğe gittik.Giderken 4-5 fıs İnsolence edp sıktım ve sarıldığım tüm arkadaşlarım parfümümün onlara da sindiğini söyledilerHepsi de parfümümün adını sordu ve çok beğendiler.Teşekkürler İnsolence...İnşallah senin üretimini hiçbir zaman durdurmazlar🙏🏻
Bugün elim yine Private Label'e gitti.
Iklim açısından gayet elverişli ancak fiziksel şartlar açısından oldukça zor bir günde dahi her nüansını hissettirmekte inat eden ve bendeki yerini bu kadar kısa sürede hızlıca sağlamlaştıran muhteşem eser. Böylesine dengeli, olgun ve doyurucu çalışmalara rastlamak her daim mümkün olmuyor. Görmüş geçirmiş bilge ahşaplar, yeryüzünün oluştuğu ve ilk canlıların Tanrı tarafından serpiştirildiği anın kaos dumanı ve sönmüş lavların parlak siyah yüzeyinin yağı, onların üzerine düşen ilk yağmur damlaları ile beraber doğan ilk yeşil yaprakların küflü ve topraksı kokusu ile insanın avladığı ilk hayvanın üzerine geçirdiği tozlu ve koyu renk derisi. Buram buram tarih kokuyor ve bu parfümü biriyle eşleştirseydim eğer o kişi kesinlikle Ilber hoca olurdu.
Yorum