V canto alibi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Hugo Boss - Deep Red (teşekkürler Dewnew )
Kesinlikle üstünde uğraşılmış bir koku, kokusunu duymak beni mutlu ediyor, sandal ağacı, vanilya, zencefil, kan portakalı, frenk üzümü..
Notalar öyle güzel harmanlanmış ki, ne cok baharatlı, ne cok meyveli, ne cok tatlı, ama hepsinden biraz var. Silajı biraz düşük olduğu icin bolca boca ederek kendimi ve kokuyu begenen ofis arkadaşlarımı mutlu ediyorum :-).
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Minty View PostHugo Boss - Deep Red (teşekkürler Dewnew )
Kesinlikle üstünde uğraşılmış bir koku, kokusunu duymak beni mutlu ediyor, sandal ağacı, vanilya, zencefil, kan portakalı, frenk üzümü..
Notalar öyle güzel harmanlanmış ki, ne cok baharatlı, ne cok meyveli, ne cok tatlı, ama hepsinden biraz var. Silajı biraz düşük olduğu icin bolca boca ederek kendimi ve kokuyu begenen ofis arkadaşlarımı mutlu ediyorum :-).
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostBugün dekantlarım (dubai spliti) geldi. Onları deneyeyim
Dolce Gabbana Velvet Desert Oud
Süper bir Amber, tütsü, oud bileşimi. Müthiş bir aurası var. Yakın ve uzak (doğal esintiyle) koklamak arasında büyük fark var. Uzaktan tatlı bir topraksılık geliyor. Sanırım ouddan kaynaklı. Tütsü şimdilik gerilerde. Bana çok fazla derecede The Merchant of Venice Craquele'i hatırlattı. Çok benziyorlar.
Bilseydim Şişeli girerdim diyebileceğim kadar iyi gidiyor şimdilik. Bakalım performans değerleri ne olacak (öznel).
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
Çok güzel bir kokusu var Aysu. Ben de ilk kez split ile deneme fırsatı edindim. Bu markanın böyle kokuları var mıymış? dedirten, zevkli ve çekici bir çalışma.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Minty View Post
Aaaa denemiştin demek Mustafa :-) Aynı fikirde olduğumuza sevinidim, kokuyu duyup adını soran çok oldu.. Şaşırtıcı ama gerçekten iyi iş çıkarmış Hugo Boss vaktinde!! Parfümörleri de öyle çok çarpıcı işler yapan kişiler değil..
- 1 Beğen
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
Yorum