Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• V canto alibi.
    Sadece garçons.

Yorum

• Bana her zaman pembe güllerle çevrelenmişim hissi veren,pembe,romantik,mutluluk dolu parfümüm YSL Paris...

Yorum

• Hugo Boss - Deep Red (teşekkürler Dewnew )

Kesinlikle üstünde uğraşılmış bir koku, kokusunu duymak beni mutlu ediyor, sandal ağacı, vanilya, zencefil, kan portakalı, frenk üzümü..
        Notalar öyle güzel harmanlanmış ki, ne cok baharatlı, ne cok meyveli, ne cok tatlı, ama hepsinden biraz var. Silajı biraz düşük olduğu icin bolca boca ederek kendimi ve kokuyu begenen ofis arkadaşlarımı mutlu ediyorum :-).

Yorum

• Bugün dekantlarım (dubai spliti) geldi. Onları deneyeyim

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Minty View Post
            Hugo Boss - Deep Red (teşekkürler Dewnew )

Kesinlikle üstünde uğraşılmış bir koku, kokusunu duymak beni mutlu ediyor, sandal ağacı, vanilya, zencefil, kan portakalı, frenk üzümü..
            Notalar öyle güzel harmanlanmış ki, ne cok baharatlı, ne cok meyveli, ne cok tatlı, ama hepsinden biraz var. Silajı biraz düşük olduğu icin bolca boca ederek kendimi ve kokuyu begenen ofis arkadaşlarımı mutlu ediyorum :-).
            Çok güzel bir kokusu var Aysu. Ben de ilk kez split ile deneme fırsatı edindim. Bu markanın böyle kokuları var mıymış? dedirten, zevkli ve çekici bir çalışma.

Yorum

• D&G The One edp. İlk bi saatten sonra eser yok gibi.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
                Bugün dekantlarım (dubai spliti) geldi. Onları deneyeyim
                Oouuu bfvsverufcşlm..

Dolce Gabbana Velvet Desert Oud

Süper bir Amber, tütsü, oud bileşimi. Müthiş bir aurası var. Yakın ve uzak (doğal esintiyle) koklamak arasında büyük fark var. Uzaktan tatlı bir topraksılık geliyor. Sanırım ouddan kaynaklı. Tütsü şimdilik gerilerde. Bana çok fazla derecede The Merchant of Venice Craquele'i hatırlattı. Çok benziyorlar.

Bilseydim Şişeli girerdim diyebileceğim kadar iyi gidiyor şimdilik. Bakalım performans değerleri ne olacak (öznel).

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Çok güzel bir kokusu var Aysu. Ben de ilk kez split ile deneme fırsatı edindim. Bu markanın böyle kokuları var mıymış? dedirten, zevkli ve çekici bir çalışma.
                  Aaaa denemiştin demek Mustafa :-) Aynı fikirde olduğumuza sevinidim, kokuyu duyup adını soran çok oldu.. Şaşırtıcı ama gerçekten iyi iş çıkarmış Hugo Boss vaktinde!! Parfümörleri de öyle çok çarpıcı işler yapan kişiler değil..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Minty View Post

Aaaa denemiştin demek Mustafa :-) Aynı fikirde olduğumuza sevinidim, kokuyu duyup adını soran çok oldu.. Şaşırtıcı ama gerçekten iyi iş çıkarmış Hugo Boss vaktinde!! Parfümörleri de öyle çok çarpıcı işler yapan kişiler değil..
                    Yahu bu eski ya da yakın geçmişte çıkan işler gerçekten saygıyı hakediyor. Koku güzelliği iyi ya da değil. Deep Red'i fragrancex üzerinden mryankee06 Fatih bey almıştı zamanında. Sonra yurt içinde aradım. Fahiş fiyatlara bulabildim. Gıcık kaptım almadım

Yorum

• sabah amouage memoir. öğlen clive no1

Yorum

• Sabah Declaration d'un Soir, akşama pek etkisi kalmadı.

Yorum

• Soğuğun en iyilerinden Mona di Orio Vanille

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	4.33 MB
ID:	8871 Alien essence absolue

Yorum

• Bugün cn homme 👍👍

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Baba evine kimseyi rahatsız etmiycek bir kokuyla...

Click image for larger version

Name:	81f39283-e9ac-4050-a30b-5a9e1d099ca6.jpg
Views:	171
Size:	307.6 KB
ID:	8883

Yorum

İşleniyor...
                              X