Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bir kaç gündür gripal enfeksiyon sebebiyle koku duyumu yitimi ile parfüm kullanmamıştım.Bu gün ise sospiro erba pura ile açılışı yaptım(matrai sağolsun).İnanılmaz keyifli oldu ama acaba koku özleminden mi yoksa gerçek değeri mi kararı daha sonraya....Ben meyve ve mutluluk kokularını aldım...Darısı sizlerin başına..
Zoologist Rhinoceros... koyu karanlık bir hissiyat oluşturan parfüm. HArmanlaması gayet yerinde ama çok zor bir koku olduğu her şekilde belli
Zor mu? Daha sert bir kelime bulmamız lazım. Bat yerine bunu tercih edebilirim ama çok tematik bir parfüm. Ancak ve ancak Hollywood'da, uygun temalı bir filmin tanıtımında, başrol oyuncusunun üzerine sıkıp, halıda yürürken milleti felç ederek ve "adam resmen rolünü üzerine giyinmiş (rölü neyse artık ) bu adamlar bu işi yapıyor yahu" dedirtecek bir parfüm.
2. şişem Edp olmasına ragmen kalıcılık bu kış günlerinde dahi yatersiz.Ama ilk etapta muhteşem farkedilirlik.Yeşilin hakkını veren ama çokda iyi olmayan bi koku.
Yorum