Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• bugün Dr Harun kardeşimden gelen Costume National Scent İntense parfum limited edition. normalini kullanmış biri olarak tuttum bunu. koku çok farklı değil ama performans artırılmış parfum olmasından

Yorum

• Azure lime 2 saatte bitince ambre 114 sahaya sürüldü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Killian Sth kullandım, Ursa'nın aksine jilet gibi takım elbise giymiş bir paçuli..

Yorum

• Sabah hafif bir duş ve güneşli hava şerefine evde Kenzo - Power... Bahar gelsin artık

Yorum

• Frozenwings
            Frozenwings Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hastasıyım

• Xlusive
            Xlusive Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kenzo Power ı net hatırlayamıyorum ama Kenzo L'Eau Par ile benzerliği var mı?

• Frozenwings
            Frozenwings Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            L'Eau Par'ı hiç denemedim ama Power, floral notaları baskın bir koku.

• Öğlen sıktığım, Roja dove unspoken'in üstüne. Sağ olsun, Altuğ beyden gelen Roja larla, şimdi lüksü tatma vakti. Sağ bileğe, roja dove reckless. Sol bileğe de roja dove danger

Yorum

• LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Bugün geçen hafta bıraktığım yerden devam ettim. French lover gercekten hoşuma giden bir parfüm. Kısmet olursa bir gün şişesini edinmek istiyorum.

Yorum

• Estee Lauder Modern Muse kullandım bugün.

Yorum

• TF noir extreme

Yorum

• GIT, buralarda havalar çok güzel .

Yorum

• Bugün Guerlain Samsara EdT.

Bir Guerlain parfümünden ziyade Chanel çalışması kullanıyormuşum hissi verdi. Beyaz çiçeklerin hem tatlı sert amberi hem de muazzam kremsiliği hatta şampuansılığı desem daha doğru olur bir arada dengeli verilmiş. Bunları dizginleyen pudralı bir tampon ve alttan çok eski bir sandal. Ozellikle açılışta güçlü aldehit de hissettim. Anladım ki ben muhafazakar Guerlainciyim. Geçiş, duraklama ve modern dönem işlerinden çok nadir beğendiğim oluyor. Bir kadın parfümü ancak çoğu anında unisex kafada. Hatta temiz, neo retro ve yumuşak yapısı ile şöyle duştan sonra beyaz gömlek ve kanvas pantolon üzerinde rahat bir günde erkek üzerinde sırıtmaz.

Yorum

• Biraz önce Altuğ hocanın Dubai splitinden gelen Layton u denemek için bileğime sıktım. Bana ilk etapta ilk parfümüm olan Chanel Allure u anımsattı baya bir. Ben yorumlayacak ya da kalite hissiyatı diyecek kadar, deneyenlerden yorumlayan olursa sevinirim.

Yorum

• black gold, sanırım montobacco nun yerini alacak

Yorum

• Issey Miyake Nuit d'Issey.

Yorum

• Jovoy private label ile sert bir vetiver gecesi

Yorum

İşleniyor...
                              X