Bleu de Chanel edp devam.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Art de Parfum - Signature Wild. Deri peçeteye sarılıp komşuya gitmeyi bekleyen kurabiyemsi.
Kütük İngiltere. Doğum 2016.
Yeni bi' niş parfüm evi kendileri.
Naif bi' deri parfümü. Yumuşacık. Açılışında ki tarçını saymazsak, Kurkdjian'dan aşina olduğum artemisia bitkisini (lumiere noire) ve kakuleyi berrak olarak hissedebildim. Bi' şelale gibi, akıp gidiyor.
Çok geçmeden o şelaleden meyveler akmaya başlıyor tane tane. Bu kısımda, acaba çok mu tatlılaşacak diyordum ki sert odunsular gösterdi kendini. Güzel bi' cümbüş oluştu o an. Kokuda bi' diet kurabiye havası meydana geldi. Buraya kadar gerçekten yanında nefis bi' çayla atıştırmalık kurabiye gibi kokuyor.
Ta ki güzel ve törpülenmiş deri devreye girene kadar. Yanına sandalı, reçineleri ve köksü limitinde vetiveri alarak giriyor oyuna.
Çok arkadaş canlısı ve sıcak bi' deri. Hayvansal rüzgarlar yok. Yukarıda belirttiğim gibi yanındakilerle kol kola girerek bi' peçete görevi görüyorlar. Zihnimde böyle bi' imge oluştu.
Kurabiyeler ve deri peçeteler. Sarın ve nereye götürüyorsanız götürün.
Erkek parfümü kategorisinde fakat hafifliği, kibarlığı sonucu çok rahat unisex kullanıma açık. Ben beğendim. Değişik bi' çalışma ve başarılı.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 14 beğenme
Yorum
-
Bugun hava gunesli, hem soft hem de insanin icini isitan bir Prada Infusion D'Iris iyi gitti.. Bastaki o sabunsu hissiyat ten kimyasi ile karisinca gidiyor ve ortaya cikan kompleks ve elegant koku ara ara burnunuza geliyor. Utangac bir koku, ama yine de ara sira ben buradayim diyor..
- 15 beğenme
Yorum
-
-
Comme de Garçons Black. Yıllardır koklayıp geri bırakırım sonunda aldım ısınma turlarındayım. Çok karabiber kokuyo gibi gelmişti ama Blackpepper diye bi koku yapmış adamlar ondan sonra bu o kadar da baskın gelmedi, keza onu da beğendim aslında.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 12 beğenme
Yorum
Yorum