Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• altuğ hocam sağolsun "blessed baraka" sütlü -tatlı , kazandibi -ssıcak sahlep kıvamında geziyorum ortalarda, MFK Grand soir'la benzerlikleri çok ama ikiside güzel

Yorum

• altuğ hocam siparişler bir mükemmel elime ulaştı, herşey için teşekkürler ama şişeli "Sel de Vetiver" için gerçekten müteşekkirim, çok naziksiniz

Yorum

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Rica ederim hocam ne demek çöpe atacağıma boş şişesini size gönderdim içindekiyle

• Chergui tam kış mevsiminde, havanın buz gibi soğuk olduğu bugünlerde insanın içini ve ruhunu ısıtıyor

Yorum

• Nobile 1942 - Ambra Nobile

Yorum

• vesna
          vesna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          agafe sizi parfümden tanıdım
          nasıl ama.. apayrı bir havası var.

• Mete hoca yine iştehımı kabarttı Profumi Del Forte Versilia Vintage Ambra Mediterranea

Yorum

• Tiziana Terenzi Ursa Major

Yorum

• Kadir.tbk
            Kadir.tbk Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kenan Hocam çok sevdin sende ursa yı :-)

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	19.1 KB
ID:	3310

Yorum

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Başıma bir iş gelmeyecekse Invasion Barbarede hissetmediğim bir vahşilik mi diyim asilik mi diyim o var bu kokuda. Tam aradığım fujerlerden.

• Click image for larger version

Name:	20170117_113319.jpg
Views:	80
Size:	67.5 KB
ID:	3361

Bugün doğayı kokluyorum.. Islak topraklar, kurumus ıslanmış ağaç dalları, çalılar, çamlar ve kar. Soğuğun kokusu mu bu?

Yorum

• Guest's Avatar
            Misafir Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Oradan internet iyi çekiyor yalnız İyi eğlenceler. Benzettiğin parfüm varsa da bu ortam için söylersin

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Haha yok sehire inince paylastim. Net bir seyler cikaramadim. Ama karin soguk kokusu hicbir parfumde alamadigim sey. Kokularin uzerini örten beyazlik.. o kalktiginda kokular piyasaya cikiveriyor

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Boşuna çıkmışsın oralara. Ben sıcacık odada He Wood Rocky Mountain sıkar keyfime bakarım da yapmıyorum hadi senin hatrına

• Yorum

• Tuscan Leather her sıktığımda eskiden böyle kızılderili ceketleri vardı süet deriden salkım saçaklı çok modaydı onlar geliyor aklıma...

Yorum

• Pazar günü lidge sıkıp üsküdar madodaydim, kadının biri bana parfümün çok güzel olduğunu söyledi, bugün de Lidge esiyorum

Yorum

• فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Montale Honey Aoud denemesi balın sert açılışı arkasından çiçeksi notalar ve paçuli hissediliyor, sonrasında çok hafifte olsa vanilya ve amber var,tatlılık barındırmayan
                  şans verilmesi gereken bir koku yapmış montale...

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Öyle kenarda bekleyen bir sampleım vardı sanki. Bir bakayım Üstad. Bir olayı olmasa demezdin.

• Meharees, kediciksiz Musc ravageur

Yorum

• Guerlain Cologne Imperial. Debussy başkan sağolsun. Da çabuk kayboldu?

Yorum

İşleniyor...
                    X