Yeni Forumumuz herkese hayırlı uğurlu olsun günden güne daha da zengileşecek içerikle burasını bir en yakın zamanda parfüm ansiklopedisine çevirmek dileğiyle. Bugün açılışın şerefine Guerlain Derby Vintage kullandım
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? - I
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Herkese hayırlı olsun...Kolombiya kahve + slumberhouse ore combosu yaptım..
yazdım..Son Düzenleme kuzukardes; 12-01-17, 20:09. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
-
Yoldaşlarım!!!
Tekrar bir arada olmak paha biçilemez, geriye kalan her şey için 330!?
Son birkaç gündür evde Kilian Light my Fire ile hasret gideriyorum. Zamanında çok ama çok severek kullandığım fakat ne yazık ki artık üretilmeyen Giorgio Armani Attitude ile benzer hisler uyandıran muhteşem bir çalışma. Yeşil ve kahve tonların hakim olduğu; yaş saman, paçuli, tütün ve tonka fasulyesinin çok net hissedildiği ayrıca alt tonlardan da zeytin çiçeği ve zeytin yağlı vetiverin aromatik tarafı güçlendirdiği muazzam bir maskülen. French Lover, Vert des Bois ve Ursa ile beraber Ege coğrafyasını en iyi hissettirenlerden.
Performans değerleri biraz can sıksa da bence dört mevsim kullanılabilir yapısı bunu görmezden gelmemi sağlıyor.
Not: Bu kokuyu bana ulaştırdığı için Matrai'ye teşekkürü bir borç bilirimSon Düzenleme Makedon; 12-01-17, 22:22. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Makedon View PostYoldaşlarım!!!
Tekrar bir arada olmak paha biçilemez, geriye kalan her şey için 330!?
Son birkaç gündür evde Kilian Light my Fire ile hasret gideriyorum. Zamanında çok ama çok severek kullandığım fakat ne yazık ki artık üretilmeyen Giorgio Armani Attitude ile benzer hisler uyandıran muhteşem bir çalışma. Yeşil ve kahve tonların hakim olduğu; yaş saman, tütün ve tonka fasulyesinin çok net hissedildiği ayrıca alt tonlardan da zeytin çiçeği ve zeytin yağlı vetiverin aromatik tarafı güçlendirdiği muazzam bir maskülen. French Lover, Vert des Bois ve Ursa ile beraber Ege coğrafyasını en iyi hissettirenlerden.
Performans değerleri biraz can sıksa da bence dört mevsim kullanılabilir yapısı bunu görmezden gelmemi sağlıyor.
Not: Bu kokuyu bana ulaştırdığı için Matrai'ye teşekkürü bir borç bilirim
- 3 beğenme
Yorum
-
- 5 beğenme
Yorum
Yorum